Кой как общува (разговаря) според зодиакалния си знак [част трета]

2016-03-25 11:16:00
Кой как общува (разговаря) според зодиакалния си знак [част трета]
Снимка: iStock

Ежедневието ни е динамично и се налага бързо да се ориентираме в обстановката. Налага се също така да общуваме с много хора, различни, обаче не знам дали сте забелязали, че има събеседници, с които изобщо не можете да се разберете.

 

Защо е така?

 

Ами защото всеки един от 12-те зодиакални знака си има собствена характеристика на общуване и на всичкото отгоре някои от тях са антиподи - напълно несъвместими помежду си или най-малкото комуникацията им е доста трудна.

 

Стрелец

 

Речта на Стрелеца е гладка, оптимистична, обективна. Стрелецът показва уважение към събеседника и по този си спечелва внимание и респект. Стрелците обичат да усвояват нова информация, лесно се обучават и са вещи по много въпроси. Ако се случи така, че да са далеч от темата на разговор, то ще слушат достатъчно внимателно, за да намерят собствените си „слаби места“ и да наваксат пропуските. Добри оратори са и не се смущават да говорят пред публика.

 

Козирог

 

Козирозите са онези, от които никога няма да чуете „празни приказки“. Всичко, което кажат трябва да е полезно, правилно и „на място“. Съобразяват речта си с аудиторията и се адаптират към всякакви събеседници. Могат да говорят и по-обикновено, и по-академично, и по-сухо, и по-художествено – важно е да не се отклонява от целта на разговора и да следва правилата. Козирозите са дисциплинирани, на моменти прекалено сдържани. Което съвсем не означава, че са ограничени или неинформирани. Напротив! Даже ако разговорът е чисто професионален може да се впуснат в такива дефинитивни подробности, че ако събеседникът не е специалист в дадената област може съвсем нищо да не разбере. Имат услужлива памет и успяват да извадят точната информация в точния момент.

 

Водолей

 

Ако не сте разговаряли с Водолей в началото може да ви е трудно. Защо ли? Ами защото те са много оригинални, имат специфичен изказ и не винаги става ясно кога се шегуват и кога говорят сериозно. Бързо преминават от една тема към друга и ги интерпретират по своеобразен начин. Речта им е разнообразна, артистична, изпълнена с много, при това съвършено нестандартни сравнения. Разговор с Водолей може както да ви усмихне в тъжен момент, така и да ви разплаче, дори да сте в добро настроение. Обаче, каквото и да се случи ще констатирате едно – човек не може да им се сърди. Или поне не за дълго...

 

Риби

 

Те може и само „добър ден“ да ви кажат, но ще го направят с въодушевление и усмивка. Те са винаги леко приповдигнати, проникновени, речта им е изпълнена с въпроси, мисълта им със загадки, ръцете им – с жестове. Понякога се изразяват двусмислено, но не за да ви заблудят или объркат, а защото самите те не са на ясно със собствените си концепции. В същото време се стремят да направят впечатление и много им харесва да играят ролята на жертви. Не го правят нарочно, просто имат нужда от съчувствие, разбиране и подкрепа. А открият ли всичко това у събеседника, то по-лоялен приятел от тях едва ли ще намерите.

 

Тийнейджърският хороскоп е изготвен от Петя Георгиева

Прочети още на: http://www.teenproblem.net/a/6-lubopitno/48601-kakvo-da-ochakvash-v-godinata-na-maimunata-spored-zodiakalniia-si-znak-chast-treta/

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия