Парти прическа

2016-03-05 13:04:00
Парти прическа
Снимка: freedigitalphotos.net

Когато отиваш на купон, особено ако е в някое лъскаво заведение/клуб, най-вероятно искаш да имаш хубава прическа. Ето няколко идеи за перфектната такава.

 

Пусната и развяваща се. Тайната на свободно падащите коси е да наблегнеш на текстурата, която си избрала (пригладена и права или дива и вълниста) и да оставиш няколко кичура да падат около лицето ти, за привличане на вниманието.

 

Красиви букли. След като изсушиш косата си, я раздели на път и навий шест сантиметрови кичури с маша. Остави бретона прав, като леко го изтеглиш настрани и фиксирай с лак за коса.

 

Секси къса прическа. Направи си страничен път, чието начало да започва от арката на веждата. Леко тупирай падащия върху челото ти кичур и завърши със силиконов спрей за блясък.

 

 

Плитки. Направи си няколко тънки плитчици и ги след в косата си като леко завиеш краищата им и минеш отгоре с преса, за да ги фиксираш.

 

Полувдигната. Хубаво е, когато има настроение и танци, но изпотените коси след тях не са никак приятни. Най-лесният трик е да вдигнеш косата си наполовина, така че да не ти пада директно върху лицето. Този вид прическа привлича погледите върху теб, като подчертава очите и скулите ти.

 

Буйна опашка. Тупирай косата си в горната част на главата и след това я хвани на висока опашка. Стегни я добре с ластик и леко я разроши, за да придадеш допълнително бухване.

 

Хвани косата си в горната част на главата, достигайки до нивото на ушите и я изтегли назад. Подвий леко краищата ѝ, за да има обем и прикрепи с фуркета.

 

Вдигната и небрежна. Прическите, при които косата е вдигната, разкриват едни от най-съблазнителните части на тялото – шията и раменете. Но най-важното при този тип фризура е да се избегне строгия и изтънчен стил, като вместо на него заложиш на небрежния ефект. Все пак си на парти, не на официална среща.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия