Пролетните тенденции в грима за пролетта

2016-02-25 17:36:00
Пролетните тенденции в грима за пролетта
Снимка: freedigitalphotos.net

Пролетта наближава и цветовете в модата се менят, стават по-топли и светли в крак с предстоящия сезон. Ето няколко тенденции за следващите месеци, с които погледът ти ще бъде магнетичен и приковаващ.

 

Сини сенки. През годините сините сенки за очи са сменяли репутацията си многократно, но този сезон се очертава да бъдат в най-бляскавата им светлина. Така че ако искаш да си актуална, по-добре забрави за неутралните тоновете и бъди дръзка, смела и много цветна. Може да ги нанасяш върху целия клепач или да добавиш само една фина линия върху горния клепач. Друг вариант е да ги смесиш с жълто и зелено, за да се получи ефектът на красива русалка. А ако ти се струва твърде смело да добавяш толкова цвят в грима, може просто да си сложиш синя спирала. Все пак синьото е един от най-обичаните цветове, напълно заслужава да бъде в центъра на вниманието.

 

 

Да бъдеш като кукла. Извади миглите си на показ. Но твоите собствени. Може и да не прибягваш до изкуствени мигли и въпреки това да постигнеш поразяващи резултати благодарение на една единствена спирала. Да, възможно е, но само ако откриеш онази, която ще направи миглите ти плътни, обемни и дълги. Преди сигурно е било доста трудно, но съществуват нови разработки на козметичните брандове, които са готови да ти докажат точно обратното. Много често се допуска грешката да освежаваш макиажа си директно върху стария грим, а това не е правилно. Това важи особено за спиралата. Ако след няколко часа искаш отново да си сложиш спиралата, преди това отстрани стария туш. Най-важното е да не прекаляваш и с количеството.

 

Очната линия. И тази пролет тя ще бъде под светлините на прожекторите. Тази вечна класика, която сме свикнали да виждаме, придружена с ярко червено червило. Сега се очертава да бъде модерно не само тънка линия с ефект на котешко око, но по-дръзките визажисти предлагат и по-смели и дебели очертания. Така че смело можеш да импровизираш как да се гримираш като не следваш установените рамки. Боравенето с очната линия е предизвикателство, но брандовете улесняват с новите си тушове, а ако все пак си затруднена, замени ги с молив.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия