Какви способности притежаваш според зодията

2016-09-06 14:01:00
Какви способности притежаваш според зодията
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяка зодия има както отличителни белези, така и неща, в които я бива повече. Всеки човек също така има и някакви способности. Ето кои са твоите според зодията.

 

Овен.  Представителите на този знак водят бурен живот и могат да се справят с най-различни занимания. Трудно обаче различават емоции и желания. Най-добре биха се справили с тълкуването на сънищата. Подходящи за тях са руните и картите Таро.

 

Телец. Техните окултни способности са недоразвити, но ако положат усилия, ще постигнат завидни резултати. Могат да предсказват бъдещето и подсъзнателно разпознават знаците и тяхното значение. Най-добри са в нумерологията.

 

Близнаци. Те са отличници В разчитането на съдбата по линиите на дланите. Близнаците са ненадминати в опознаването на човешкия характер. Обичат да гледат на карти и често имат телепатични способности.

 

 

Рак. Изключително зависими са от фазите на Луната. Могат да четат бъдещето по снимки, както и да усетят това, което ще им кажат, много преди да бъде изречено. Изключително интуитивни са. Способни са да гадаят на кафе, чай или кристална топка.

 

Лъв. Те са весели, щедри и с изключително топъл характер. Много са чувствителни към хората около тях. Могат да лекуват с енергията си. Много от известните астролози са родени под този знак.

 

Дева. Девите са много добри психолози. Някои от тях са и добри терапевти. Могат да разчитат характера на хората по рисунките, които правят несъзнателно в главата си. Предчувствията за бъдещето никога не ги лъжат.

 

Везни. И петте им сетива са силно развити. Привлича ги музикотерапията и използването на ароматните масла. Интерес буди у тях  и китайската астрология.

 

Скорпион. Това е един силно заинтересован от окултното знак. Скорпионите вярват в мистериите, свързани с живота и смъртта, проявяват интерес към предсказване на бъдещето.

 

Стрелец. Интересуват се преди всичко от философия и религия и са изследователи по душа. Имат нужда да вярват в силата на свръхестественото. Търсят обяснение на нещата в древните митове и научните факти. Най-добри са в гадаенето с руни.

 

Козирог. Търсят логиката във всичко, но това не означава, че не вярват в окултното. Напротив. Тяхната планета Сатурн управлява камъните, затова Козирозите са изключително силни в гадаенето с руни или скъпоценни камъни. Не им е чуждо и кристалното кълбо.

 

Водолей. Любопитни по природа, водолеите искат да разкрият тайните на Вселената и човека. Разчитат на силата на биоритмите, различни психотестове и парапсихологията.

 

Риби. Те са надарени със силата да виждат бъдещето в сънищата. Добри са в рефлексотерапията и терапията с цветя и аромати. Могат да гледат много точно на кафе или на кристално кълбо.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
jghgh
преди 8 години

според тоя списък има ли зодия, която да не може да гледа на кафе и кристална топка. аре беги.

solo_
преди 8 години

Интересно :))


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия