Какво да очакваш в годината на Маймуната според зодиакалния си знак [част втора]

2016-02-09 11:01:00
Какво да очакваш в годината на Маймуната според зодиакалния си знак [част втора]
Снимка: iStock

Лъв

 

Лъвовете пък, изобщо няма от какво да се опасяват в годината на Маймуната. Периодът за тях си е направо „удар в десятката“. Маймуна – какво да си говорим? Всичко може да се очаква от нея! Така че на Лъвовете, ама ще им хрумнат в главите абсолютно нестандартни идеи: за променят начина си на живот към „здравословен“, да сменят учебното заведение (или специалността), да се включат в няколко (не в една!) групи по интереси. И, което не е никак за пренебрегване, с каквото и да се захванат ще го направят, а на всичкото отгоре ще получават и овации. Ех, тези Лъвове! Неустоими са, просто.

 

Дева

 

За Девите предстоящата маймунска година няма да е от най-лесните. Девите са много мисловни, аналитични и разсъдливи и игривата Маймуна не им е съвсем по вкуса. Добрата новина е, че докато Девите разсъждават по въпросите „какво се случва?“, „какво да правя?“, „трябва ли да се намеся?“, „да си кажа ли мнението или да изчакам?“ ииииии тя годината се изтъркаляла. Най-важното за тези прекрасни хора Девите е да запазят пленителната си усмивка през цялото време и да се потапят с вдъхновение във вълшебните мигове на изненадваща романтика.

 

Везни

 

Везните са толкова лежерни, толкова романтични, че годината на Маймуната за тях ще е нещо като опит да „минат под дъгата“. Ще са много ангажирани за определени периоди от време и след това ще имат възможността да си отдъхнат, макар и за много по-кратки периоди от време, но пък заслужено. Що се отнася до училището, професионалната ориентация и планирането на всеки етап от сериозните цели, то Везните трябва да са много предпазливи в годината на хитрата Маймуна, за да си спестят неприятностите или да се предпазят от грешки.

 

Скорпион

 

Скорпионите на големи мистици. Те непрекъснато са „в сянката“. Любимата им роля е на „сив кардинал“. Да, ама не! Маймуната не обича такива „подмолни“ действия. На нея й дай да сътворява съвсем реални поразии! И в този смисъл на Скорпионите няма да им е лесно. Първоначално ще се наложи да обсъждат личните си и любовни отношения и ще настъпят едни съмнерияаааааа... не е истина направо! В крайна сметка, ако им дойде на ум изключително семплата мисъл, че нищо в живота не е по-трудно от самия живот, то няма начин да не се справят с Гордиевия възел.

 

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия