Какво да очакваш в годината на Маймуната според зодиакалния си знак [част трета]

2016-02-10 10:56:00
Какво да очакваш в годината на Маймуната според зодиакалния си знак [част трета]
Снимка: iStock

Стрелец

 

Стрелците и в „годината на блатните растения“ (няма такава!) да попаднат, те пак ще са си едни трудолюбиви и състезателни личности. В годината на Маймуната едва ли ще усетят нещо по-различно от това, което си знаят. Хубавото е, че след времето на усилено старание ще разполагат, макар и за кратко, с време и за възстановяване на силите, но пък то ще им е достатъчно. Онези Стрелци, на които им предстоят изпити, ще има с какво да се похвалят в края на август. Е, естествено няма да им дойде на готово.

 

Козирог

 

Козирозите са толкова отговорни, аналитични и целенасочени, че даже се се сещат да се забавляват. Маймуната, обаче, е провокатор. Тя е предизвикателна. И в нейната година на Козирозите ще им се откриват различни, при това много лесни за изпълнение, варианти за забавление, развлечение, срещи с приятели, приключения разни. Точно така, възползвайте се. Не отказвайте предложенията на Маймуната. Тя ви харесва и се опитва да ви зарадва.

 

Водолей

 

Водолеите обичат изненадите по принцип. И в този смисъл могат абсолютно да разчитат на Маймуната. Тя им е приготвила достатъчно изненади. Друг е въпросът дали са приятни или неприятни. Но ще ги извадят от ежедневия им ритъм. Ако са тихи и спокойни, то ще се влюбят стихийно. Ако на динамични настъпателни, то почти през цялата година няма да си позволят нищо друго, освен лек флирт, намигване, разходка в парка. Изобщо, Водолей и Маймуна – какво да ги правиш – взривоопасна комбинация. Все пак, скъпи Водолеи, в маймунската година не разчитайте на случайни успехи по време на изпитите си. Маймуната може да е купонджийка, но предпочита трудолюбивите и им помага с желание.

 

Риби

 

Поредната интересна година за Рибите. Защо ли? Защото ще получават равномерни порции от удоволствия, забавления, развлечения, романтични преживявания през цялата година. Е, успехът в училище може да не е умопомрачителен, но какво пък – нали компанията е приятна! С други думи казано, на Рибите всичко ще им се случва съвсем точно, стига да спазват правилата. Най-важното е да не вършат глупости, като например да решат да се бракосъчетават точно преди абитуриентския бал. Защото Маймуната много се изнервя от подобни изненади.

 

Тийнейджърският хороскоп е изготвен от Петя Георгиева  

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Lucy176
преди 8 години

Къде е част втора?!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия