Какво се крие зад походката ти [част първа]

2016-01-30 15:59:00
Какво се крие зад походката ти [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Каква е характерната ти походка: като на манекенка върху моден подиум или по-скоро мъжка, решителна и делова? Начинът, по който вървиш, подсказва какъв е характерът ти. Ето какво говори походката за теб.

 

С корема напред. Ако вървиш така, със сигурност не си спокоен човек. По подобен начин вървят хората с наднормено тегло – така гръбначният стълб им помага да поддържат равновесие. Щом излагаш на показ най-деликатната част на своето тяло, очевидно смяташ, че никой няма да се осмели да те засегне или нарани. Ти си борбена натура, но и доста неуравновесена и неспокойна. Ако все пак ти се прииска да промениш походката си, опитай със следното упражнение: легни на пода, постави ръцете си под таза. Като се стремиш гръбначният ти стълб да остане прилепнал към земята, вдигни краката нагоре до ъгъл около 60 градуса и рисувай с тях малки кръгове във въздуха – най-напред високо горе, след това все по-надолу и по-надолу. Повтори 5 пъти. Опитай се освен това да свалиш някой друг килограм.

 

 

Като манекенка. Походката ти издава радост от живота и желание да провокираш околните. Да се върви с таза напред е неестествено, освен ако не си манекенка. Тази походка издава силно изразена сексуалност. Твоята цел е да постигнеш успех на всяка цена. Ако тази характеристика не ти допада, направи опит да промениш походката си. Седни на пода с крака, леко отдалечени от тялото. Обгърни ги, като поставиш ръцете си под бедрата. Издишай и притискай петите си напред. Прегърби се и остани така около 30 секунди.

 

Със силно изпъчени гърди. Тази стойка в някои случаи може да означава несигурност. Тя е типично мъжка – така човек иска за подчертае своята значимост. При жените силно изпъчените гърди може да издават желанието да съблазняват и стремежа да постигнат по-високо обществено положение. И още нещо: може би имаш някакви комплекси и ти липсва самочувствие, затова с походката прикриваш своята несигурност. Защо не се опиташ да я промениш? Легни по гръб, сложи под главата си възглавница, ръцете изпъни по дължината на тялото. Издишай, като гълташ корема навътре. Повтори 10 пъти.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия