Каква ще бъде модата през настоящата година

2016-01-10 13:30:00
Каква ще бъде модата през настоящата година
Снимка: freedigitalphotos.net

В началото на всяка година много хора се питат какво ще бъде модерно през настоящите и следващите сезони. Ето какви ще бъдат модните тенденции.

 

И през тази година модата ще гледа към тенденции от миналия век. Този път ще бъдат 60-те години на миналия век и по-конкретно комбинациите от пола с дължина до коляното и сако без ревери. Ресните ще продължат да украсяват дрехите, а моделите, вдъхновени от 20-те години също ще бъдат на почитание. Ще се носят също така рокли и поли с волани, плисета и всякакви къдрички. При връхните дрехи се завръщат колоездачните якета с много джобове и неструктурираните жилетки. Бохо стилът продължава, но сега е по-обран, представен предимно в черно и бяло. Дрехи на слоеве, моряшки стил, рокли – вдъхновени от фламенкото, модели на райета или цветя, животински принт, плетени на една кука рокли или такива в цветовете на дъгата, са други актуални тенденции за пролетта и лятото, които не бива да пренебрегваш. Характерно за топлото време е и разголването на раменете, за сметка на краката, които остават добре прикрити. Само пуловерите са къси и над пъпа. Цветовете на благородните метали, пайетите, брокатът, официалните рокли ще бъдат носени.

 

 

Аксесоарите. Веригите ще бъдат изключително носени. Бижутата с такава плетка, както и металните детайли в дрехите ще придават ефектен вид на визията ти. Много хитови през 2016 ще бъдат обиците и то големите, те ще допълват атрактивно всеки тоалет. Разбира се, трябва да ги съобразиш с дрехите си. Обемните чанти отново ще бъдат актуални. Широките и тънките колани също не са за пренебрегване. Пантофките запази за лятото, кецовете също са опция.

 

Цветовете. Ще се преобладава розовият нюанс – той е нежен и почти прозрачен. Придава изключително изящество на дрехата. Като цяло модерни ще бъдат смесените цветове – лилаво със сив оттенък или морско, в което синьото и зеленото се преплитат. Морскосиньото също ще бъде предпочитано. Жълтото и то ще бъде срещано, но в нюанс на разтопено масло. Червеното ще бие почти към цикламено. А вечно модерният летен корал пристъпва към нюанс, доближаващ се до прасковеното.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия