Как да избереш правилния тоалет

2016-01-08 17:02:00
Как да избереш правилния тоалет
Снимка: freedigitalphotos.net

Декември е месецът, в който най-вероятно ще присъстваш на много партита. За да изглеждаш елегантно, трябва да облечеш някоя дреха, която не носиш всеки ден. Тя трябва да скрива всичките ти недостатъци и в същото време да подчертава хубавите черти на фигурата ти. Трябва също да се съобразиш с цвета на косата и очите си. Ето как да избереш правилния тоалет.

 

Рокля над коляното. Тя изглежда едновременно секси и закачливо. В нея би изглеждала прекрасно, ако имаш дълги и идеално оформени крака. Не е задължително да бъдеш толкова висока, дори и по-ниските могат да имат впечатляващи крака спрямо своята височина. Важното е долната част на тялото ти наистина да изглежда почти перфектно. Във всеки друг случай по-добре забрави за този тоалет, колкото и да ти се иска да го облечеш, няма да стои никак добре.

 

 

Дълга рокля. В тази категория влизат както официалните изискани модели, така и по-обикновените, но също толкова дълги. И двата варианта са подходящи за жени, които искат да прикрият недостатъците си в долната част на тялото: пълни бедра, едър ханш, недобре оформени прасци. Условието е роклята да бъде максимално съобразена с другите особености на фигурата. Така например, ако имаш тънка талия, то е добре да подчертаеш това качество с корсет, широк колан или просто акцент. Широката дълга пола в комбинация с пищен бюст не е добра идея, тъй като прави фигурата тромава и по-ниска, отколкото е в действителност. В този случай е по-добре роклята да бъде по-стеснена в долната част, разбира се в границите на разумното, за да скрие и по-пълните крака. При нисък ръст е добре дрехата да не е толкова дълга - например да не опира в петите, а да открива глезените или под коляното, стига прасците да не са твърде пълни.

 

Права рокля без талия. Това е дреха, която идеално би прикрила липсата на добре оформена талия. Ако краката ти са подходящи за показ, не се колебай да избереш малка рокля с висока талия. Но когато се налага да скриеш долната част от тялото, тогава може да заложиш на викториански тип рокля, отново с висока талия. Този тип модели са много модерни, така че ще приковеш вниманието със сигурност.

 

Панталон. Кройката задължително трябва да бъде съобразена с фигурата. Но има няколко случая, когато панталонът не е добър избор. Твърде ниската и пълна фигура не изглежда много добре в панталон. Високата – също, особено ако е едра, тъй като панталонът ще я накара да изглежда още по-едра и масивна. Напоследък станаха много модерни елегантните клинове, особено черните с кожа наполовина. Ако имаш фигура, която позволява носенето на клин, ще бъде добър избор.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия