Още няколко идеи как да изглеждаш страхотно на Нова година [част първа]

2015-12-29 11:11:00
Още няколко идеи как да изглеждаш страхотно на Нова година [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Вече ти дадохме няколко идеи за хубава визия на новогодишното парти. Предлагаме ти още няколко идеи, с които ще заблестиш истински. Избери стила, който пасва най-добре на индивидуалността ти и добави подходящ грим. Ето с каква визия може да се появиш на Нова година.

 

Артистична. Изненадай всички с нещо ярко и необикновено. Червената артистична рокля е страхотен избор. Или пък рокля с много ресни в духа на 20- те години на миналия век, отново червена. Добави големи и впечатляващи аксесоари в контрастен цвят – например няколко дървени наниза, или голямо декоративно цвете в косите. Относно грима – нека акцентът падне върху червилото, което трябва да съответства като нюанс на роклята. Лакът също да бъде червен. Но очите трябва да бъдат гримирани изключително дискретно и внимателно. Черна спирала за обемни мигли е напълно достатъчна.

 

 

Изискана. Не е задължително да бъдеш с дълга до земята рокля. Може и с панталон, стига комбинацията да е наистина много стилна. Заложи на черно като основа и контрастни цветни допълнения - например ярък шал или колан. Ако дрехата е с открити рамене, не се колебай да добавиш изящни дълги обици. Освен че издължават оптически лицето, те стоят и много красиво. И още една идея за ефектно допълнение – дълги до лактите ръкавици. Стреми се към максимално изчистен грим. Едно добре скулптирано лице с фон дьо тен, пудра и нежен руж, червило в цвета на допълненията към дрехата и красива очна линия са идеални за този тоалет.

 

Екстравагантно. Ефектни шапки или пищно марабу (шал от пера), артистично забито около шията. Дълга черна рокля с дълбоко деколте или бюстие с панталон. С тази визия със сигурност няма да останеш незабелязана. Но пък кога, ако не сега, може да носиш подобен тоалет? Особено ако мястото го позволява. Силуетът е максимално изчистен, а ефектът идва от аксесоарите. Забрави за бижутата. Обаче бъди много внимателна с грима. Единият вариант е да заложиш на драматичен ефект с плътна черна очна линия, по котешки дръпнати очи и черна спирала. Другият е да се заиграеш с цветовете за интересен опушен грим, но без да прекаляваш.

 

Спортно-елегантна. Тук е много важно да намериш баланса межди елегантните дрехи и спортната мода. Панталон в бронзови нюанси и блуза с екстравагантна кройка са чудесен избор. Добави и нестандартна прическа. Бронзово-златистата гама за грима е идеална. Тя ще придаде нужния допълнителен блясък на тоалета. Опушен грим в кафяво-златисто, екстравагантна очна линия, бронзова спирала на миглите и лак, който мени нюансите си спрямо светлината е супер.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия