Как да се облечеш за новогодишния празник

2015-12-27 19:47:00
Как да се облечеш за новогодишния празник
Снимка: freedigitalphotos.net

Ако си от хората, които ще празнуват в заведение новата година, но все още не си избрала тоалета, сега е момента да подбереш такъв, с който да си стилна и неотразима. Тенденциите тази година предлагат да излезеш от клишето на малката черна рокля и да избереш някаква с яка и дантели например. Единственото правило е полата или роклята да бъде до коляното (не по-къса). Заложи на семпъл дизайн, без богата украса. Ето още информация.

 

 

Яката. Ако се придържаш към по- официалния стил, може да разчупиш визията си с панделка. Дали ще е през талията, или пък на отворения гръб - няма значение. Този кокетен елемент се среща в много от колекциите на големите дизайнери и успява да грабне окото. С панделки може да бъде обогатен и викторианският стил, който в последните месеци е актуален. Изборът е необичаен, но пък впечатляващ и красив. Ако обстановката го допуска, заложи на полупрозрачни материи, висока яка, волани , дантели и романтични акценти. Може така да подбереш тоалета, че да се запази по-строгата линия около врата и раменете и все пак да изглеждаш не толкова официална. Повечето комбинации се отличават и със специфичното колие от плат или истинско бижу, което обгръща плътно врата. Спокойно можеш да избереш силно вталено сако с по-заострена линия на раменете и панталон. В синхрон с този стил е и дантелата. Можеш да си позволиш дантелен гръб или деколте, или да бъде акцент другаде по облеклото. Тя има по-класически и изтънчен вид, загатва класа, елегантност и лукс. Роклята с дантелени  елементи е подходяща за всякакви вечерни събития. Не прекалявай с аксесоарите и бижутата и ако при чантите може да избираш между плик и клъч, то Обувките задължително трябва да са на ток.

 

Материята. Изящната материя отлично се комбинира кожата. Кожена пола или панталон обаче могат да си позволят само дами със стройна физика. Ако избереш пола – нека е до коляното или малко по-дълга, панталонът/клинът трябва да следва линията на тялото, без да е твърде прилепнал.

 

Плетка. Ако празненството е по-неформално, може да облечеш и плетена рокля. Ако преждата е фина, може плетката да е по-засукана и с фигури. Ако е плътна – нека плетката бъде гладка, а моделът – малко над коляното. Може да се комбинира с по-големи бижута и ефектен шал, ботуши до коляното или боти на висок ток.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия