Как да изглеждаш по-красива за Коледа [част първа]

2015-12-21 21:01:00
Как да изглеждаш по-красива за Коледа [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

До Коледа остават 3 седмици и нямаш много време, ако искаш да правиш някакви процедури, които да те накарат да изглеждаш по-добре. Все пак трябва малко време, през което да подобриш състоянието на кожата си. ето няколко съвета как да го направиш.

 

 

Когато остават три седмици до празника. Три седмици преди Коледа е подходящото време да минеш на по-лек хранителен режим, за да влезеп в желаната форма. Напълно възможно е да свалиш 3-4 кг за това време, загубата на които видимо ще извае силуета ти. Изборът на режим зависи от целите. Но дори да се лишиш само за 3 седмици от газираните напитки, алкохола, сладкишите и тестените изделия, ще има ефект. Задължително комбинирай с гимнастика (например всяка сутрин и вечер по 30 минути, и временно спри да ползваш асансьор). Ясно е, че по време на празниците ще си върнеш поне малко от изгорените калории, но е важно след като минат да продължаваш да правиш гимнастика, за да стегнеш тялото си. Също така избери и подходяща козметика за кожата на тялото. Избери продукти, които не само биха намалили целулита и изгладили неравностите, но и такива, които хидратират, подхранват и правят кожата копринено мека и гладка. 3 седмици по-рано започни и с грижите за косата, за да бъде тя лъскава и жизнена. Погрижи се да върнеш нейната еластичност, здравина и блясък с грижа, съобразена с вида и проблема: суха коса, накъсани връхчета, повехнал цвят и т.н. За лицето е добре да стартираш терапия със серум, отново съобразен с типа и потребностите на кожата. Нощните грижи са ефикасни за реструктуриране на кожата.

 

Когато остават две седмици до празника. Сега е моментът да помислиш за по-фините детайли и да допълниш разкрасяващата програма. На преден план е лицето. Към грижите, които полагаш, добави още една маска. Според вида на кожата може да я правиш веднъж или два пъти седмично, редувайки дълбоко почистваща или избистряща тена, с хидратираща или подхранваща. Ако тази комбинация ти влияе добре, може да я продължиш и след празниците, до края на зимата. Не пропускай да се погрижиш и за кожата на ръцете. Замени крема с по-плътен и дълбоко подхранващ, който не само да възстанови кожата, но и да я защити от студа.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия