Няколко типа мъже според професията им

2016-01-03 16:51:00
Няколко типа мъже според професията им
Снимка: freedigitalphotos.net

Всички искат да бъдат забелязани и да им бъде обърнато внимание. За изненада на някои, това не е характерно само за жените, а за хората и от двата пола. Мъжете също искат да бъдат красиви. Те също използват козметика – шампоан, душ гел, крем за бръснене, балсам след бръснене, стик дезодорант, тоалетна вода, парфюм и не само. Козметични линии за мъже разработват вече всички големи фирми, които включват подхранващи кремове, лосиони за тяло, маски за коса, полиращи продукти за нокти и обезкосмяващи продукти, защото епилацията също се оказва предпочитан метод и сред мъжете. Съвременният мъж полага грижи за външния си вид също толкова, колкото дамите и това се превърна в необходимост. Тази мъжка суета, особено съчетана с професията обаче разделя мъжете на няколко типа. Ето кои.

 

Моделът. Повече от ясно е, че манекените винаги трябва да изглеждат повече от зашеметяващо. Наблюдаваме ги по билбордовете, в списанията и на модния подиум – красиви, сексапилни и с перфектни тела. Несъмнено те полагат извънредни грижи за външния си вид – редовни посещения на козметичен салон, фитнес залата и необходимите козметични продукти. Парфюми, кремове за и след бръснене, маски за лице, лосиони за тяло и какво ли още не може да се открие сред козметиката на модела.

 

 

Артистът. Няма значение в каква сфера на изкуството е професията му, той също приема сцената за свой втори дом. Добрият външен вид винаги е на лице, влагайки множество творчески решения не само при работата си, но И при цялата си визия. Докато манекените се слагат под общ знаменател, то артистите се стремят към уникален собствен стил, който да ги открои от останалите. Те също не пестят усилия в поддържането на външния си вид и задължително използват козметика. Артистите обикновено имат много фенки и винаги попадат в душата на най-шумните компании.

 

Мачото. Това не е професия, но нямаше как да пропуснем този тип мъж. Той е млад, напорист и изключително егоцентричен, втренчен е себе си и държи по всякакъв начин да демонстрира мъжество и твърд характер. Може да бъде открит във фитнес залата, на плажа, в клуба или просто в съседния офис. За него външният вид е от изключително голямо значение, а грижите за него - всекидневие. Епилация по цялото тяло, необходимата козметика, актуална прическа и подходящо облекло - един съвременен Дон Жуан, който ще се опита да плени сърцето на много момичета на всяка цена.

 

Професионалистът. Това е градското работещо момче, винаги с изряден външен вид, безупречен костюм И много зает. Всекидневната заетост обаче не означава, че този тип разчита само на природната си надареност. Напротив, той винаги намира време да поддържа форма чрез любимия си спорт, да бъде в крак с модните тенденции и актуалните козметични линии и за момичета, разбира се. Из нещата му винаги може да бъде открит най-малкото парфюм или дезодорант, който да му бъде под ръка.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Pitancho
преди 8 години

Мачо и епилиран... Дървено желязо!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия