Професиите, от които мъжете се възбуждат [част първа]

2015-12-02 15:54:00
Професиите, от които мъжете се възбуждат [част първа]
Снимка: iStock

В днешно време повечето хора работят нещо, колкото да се издържат. Има обаче професии, които привличат мъжете като магнити. Ако искаш да се радваш на мъжкото внимание, виж каква трябва да станеш, като пораснеш:

 

Актриса – те по принцип са известни, ако не в цял свят, то поне в родината си. И мъжете се захласват по тях, но не смеят да си представят, че могат да имаш нещо общо. Те по-скоро се влюбват в екранния образ на своята любима и се надяват, че някой ден ще успеят да ѝ вземат автограф. А ако прекарат няколко минутки с нея, те са на седмото небе.

 

Сервитьорка – и как мъжете да не си падат по красива жена, която им поднася вкусна храна?

 

Адвокатка


 

В днешно време хората продължават да разделят професиите на мъжки и женски. Според представителите на силния пол дамите трябва да са женствени, красиви и изтънчени. Това обаче изобщо не им пречи да се влюбят в някоя адвокатка, която със зъби и нокти защитава своите клиенти. И въпреки напрежението и грубия език, те смятат, че адвокатките са изключително атрактивни и женствени.

 

Модел – докато едно време модел е могло да бъде само красива, слаба и дългокрака жена, в днешно време е достатъчно само да бъде привлекателна. А и често моделът изглежда по един начин в ежедневието си и по друг начин по време на работа. Но на мъжете не им дреме. Те имат богато въображението и то определено работи, когато се загледат по някой модел.

 

Спортистка – обикновено тези момичета са с желязна воля, защото не са много девойките, които са готови да жертват своето детство в името на спорта. Другото важно нещо е, че тя има перфектно тяло. Също така спортистката има железен характер, който ѝ помага в живота.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия