Професиите, от които мъжете се възбуждат [част втора]

2015-12-03 14:11:00
Професиите, от които мъжете се възбуждат [част втора]
Снимка: iStock

В днешно време повечето хора работят нещо, колкото да се издържат. Има обаче професии, които привличат мъжете като магнити. Ако искаш да се радваш на мъжкото внимание, виж каква трябва да станеш, като пораснеш:

 

Секретарка – тя е млада, красива, секси, изглежда безупречно, постоянно е мила с всеки и с удоволствие носи кафе на шефа си. Или поне така е във филмите. И въпреки че мъжете знаят, че истината е друга, те често се възбуждат при мисълта за секретарка.

 

Медицинска сестра


 

Причината мъжете да си падат по тях е, че когато са болни те са уязвими и в такъв момент им помагат именно те. Ангелите в бели престилки. Без значение дали сестрата е уморена и как изглежда, мъжете си мечтаят за нея нощно време.

 

Стюардеса – въпреки че в днешно време някои авиокомпании хич не подбират стюардесите си и наемат всякакви момичета, все още се намират дългокраки красавици, които се грижат за безопасността и комфорта на борда. Стюардесите винаги са усмихнати и любезни, защото това им влиза в длъжностната характеристика. В същото време има мъже, които имат аерофобия и не могат да се справят с нея, но успяват някак си да се разсеят в присъствието на привлекателните стюардеси.

 

Учителка – може никой да не обича да ходи на училище, но въпреки това образът на учителката си остава секси и възбуждащ. И причината за това са порно филмите, разбира се. В тях учителката е с очила, които ѝ придават секси визия, къса пола, риза, костюм, писалка в ръка и има строго излъчване. И заради този създаден образ, мъжете изпадат в екстаз, когато се запознаят с някое красиво момиче, което изкарва прехраната си като учителка.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия