Пъстра есен в цветовете на гримовете и лаковете

2015-10-23 17:26:00
Пъстра есен в цветовете на гримовете и лаковете
Снимка: freedigitalphotos.net

Есента е цветна и пъстра, такива са и последните модни тенденции. Ще ти подскажем в какви тонове да се гримираш и лакираш, както и как да носиш косата си.

 

Сенките за очи. Напоследък цветът, който се предпочита е оранжево. Разбира се, не си мисли за някакво наситено оранжево. Залага се на светло-морковени, оранжево-розови и златисто-оранжеви комбинации. Цветът е достатъчно ярък и се препоръчва да бъде много леко нанесен. Също така сиво-кафявите сенки продължават да бъдат на мода. Нанеси ги небрежно, след което подчертай горните клепачи с тънка очна линия.

 

 

Гръндж. Този стил се свързва с небрежността. Характерен е опушеният грим и агресивно нанесена очна линия на долния клепач. За целта трябва да имаш бяла кожа, равен тен (не го подсилвай допълнително с по-тъмен нюанс на фон дьо тена), тъмни сенки, очна линия и мек черен молив (за опушения грим).

 

Широки вежди. Повечето момичета оформят веждите си правилно, потъмняват ги с молив и ги правят тънки. Напоследък обаче все повече тийнейджърки налагат тенденцията на неправилни дебели и широки вежди. Разбира се това не означава да не ги оформяш, просто различните момичета ги предпочитат по различен начин.

 

Какво червило да използваш? Почти безцветно. За огромно съжаление на феновете на наситените нюанси на червилото, в момента се залага на натуралните устни. Избери по-нежен и прозрачен цвят – леко розово червило, осветено с лек блясък.

 

Baby hair. Така наречената „бебешка коса” – тънки къси коси около челото и ушите (когато вържеш „гривата” си на опашка). Вече няма нужда да ги прикриваш, сега е модерно да бъдат подчертавани, даже се прибрягва до употребата на стилизиращи продукти. Също така ефектът „морска коса”  е доста актуален. Краищата трябва да бъдат сухи, а от корените до средата косата трябва да изглежда така сякаш си излязла току-що от морето.

 

Цветовете на ноктите. Както винаги маникюрът е изключително важен за една жена. В момента е модерен пъстрият маникюр – декорациите са много шарени. Едноцветният лак е просто фон, а върху него се наслагват различни тонове червено, жълто, оранжево, зелено – възможно най-ярките цветове. Просто вземи цветовете на есента и ги сложи върху ноктите ти, това е начинът маникюрът ти да бъде най-ефектния. А ако искаш той да издържи по-дълго, знаеш решението – сложи си гел лак.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия