Защо да избереш дълга рокля

2015-10-04 15:07:00
Защо да избереш дълга рокля
Снимка: iStock

Лятото вече свърши, но топлите дни продължават. Разбира се, не е за къси поли, но времето продължава да ни подарява слънчеви лъчи. Дългата до глезените рокля винаги е била на мода и продължава да бъде. Колкото и странно да звучи, тя е много по-удачен избор през топлите дни. Ето няколко аргумента, които ще те убедят в това твърдение.

 

Държи прохладно. Дългата рокля изолира и предпазва от топлината, разбира се, ако е от естествена материя. Носейки макси, бедрата ти няма да се потят и ще се чувстваш много по-удобно. Притеснението, което съществуваше с късата пола дали дупето ти се вижда, вече няма да го има.

 

 

Предпазва от UV лъчи. Тъй като краката ти не са пряко изложени на слънчева светлина, няма опасност ултравиолетовите лъчи да окажат влияние върху тях. Също така няма нужда и да ги мажеш със слънцезащитен крем, но все пак не забравяй да намажеш цялото тяло с лосион, който хидратира кожата. Ето колко удобна е дългата пола – хем краката ти не са изложени на директно слънце, хем са на прохладно.

 

Прикрива недостатъците. Всяка жена има място в тялото си, което не харесва, дори онази, която изглежда почти перфектно. Доста често тези части са или краката (поради целулит), или дупето. Дългата рокля е страхотен начин тези недостатъци да бъдат невидими за околните.

 

Издължава фигурата. Жените, които не са достатъчно високи доста често носят дълги рокли, за да изглеждат такива. В комбинация с високите токчета, те създават впечатлението, че са наистина с ръста на модел. Това, което трябва да направиш, за да постигнеш този ефект е да избереш модел, подходящ за твоята фигура. Най-добре роклята да бъде по-прилепнала, тъй като широките рокли създават впечатлението за по-пищна фигура и създават недостатъците, вместо да прикриват.

 

Изглежда по-женствено. Клишето, че жените трябва да носят рокли все още донякъде съществува, тъй като те наистина изглеждат много по-елегантни и женствени, облечени в рокля, особено дълга. Макси роклята създава впечатлението за една силна и самоуверена жена и в същото време я прави загадъчна поради дължината. Късата рокля няма този ефект, защото вади на показ почти всичко. Доказано е, че мъжете се обръщат след жените с дълги рокли, защото не се вижда какво има под тях.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Liora
преди 8 години

защо украинки ?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия