Лъжите, които изричаш, когато си пияна

2015-10-02 11:59:00
Лъжите, които изричаш, когато си пияна
Снимка: iStock

Когато човек е под влиянието на алкохол, той обикновено казва неща, които не би изрекъл в трезво състояние. Виж кои са най-често изричаните лъжи от момичетата, които са прекалили с броя на чашките:

 

„Прекарвам си наистина невероятно! Много се радвам, че решихме да излезем заедно някъде!“ - наистина ли би излязли с тези хора, ако си трезва? Май ти се завъртя главата, защото пиеш питиетата си бързо, понеже ти е скучно с компанията, с която си. Е, сега вече може да ти е весело, но до преди малко умираше от скука и си реши проблема, като си пийна подобаващо.

 

„Ще бъдем приятелки до края на дните си. Обичам те!“ - значи, когато сте трезвени почти не си говорите, но сега си обещавате да сте най-добри приятелки и да си споделяте всичко. Пълни глупости! :)

 

 

“Иска ми се да се прибера вкъщи и да заспя” - а не ти ли се иска всъщност повече да отидеш при момчето, с което си пишеш цяла нощ закачливи SMS-и?

 

„Аз не съм пияна!“ - още малко и ще започнеш да твърдиш, че фъфлиш по рождение.

 

„Странно, че досега не сме излизали заедно. Наистина ми допада твоята компания“ - най-вероятно мнението ти ще е друго, когато изтрезнееш и ще си спомниш защо досега не сте излизали заедно. Със сигурност не е случайно.

 

„Иска ми се и аз да си имам гадже. Вие двамата сте страхотна двойка и много ви се радвам“ - шансът това да е истина е минимален. Най-вероятно в този момент тя си мисли за пицата, която ще си поръча, когато се прибере на спокойствие у дома.

 

„Аз приключих с мъжете. Завинаги!“ - да, със сигурност си приключила с мъжете, освен няколко изключения като сладура от курса по испански, треньора ти по фитнес, съученикът от училище и т.н.

 

„Трябва да излезете заедно, той е наистина много сладък“ - може и да е сладък, но може и така да ти се струва, защото си пияна. По-добре не давай такива съвети на пияна глава.

 

„Много е яко да си нямаш гадже. Човек трябва да се наслаждава на свободата си“ - и това обикновено ти го казва момиче, което има сериозна връзка и не може да си представи живота без партньор. Да, хубаво е да си свободен и да няма нужда да даваш отчети, но и никак не е лошо да си имаш гадже, което да те ядосва от време на време :)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия