Създадоха социална мрежа, в която могат да влизат само пияни хора

2014-03-11 16:12:00
Създадоха социална мрежа, в която могат да влизат само пияни хора
Снимка: Dreamstime

За пияните винаги има много интересни истории и предложения. На колко от вас им се е случвало да прекалят със спиртните напитки и да съжаляват на другата сутрин за това по една или друга причина? Лошо ви е ? Правили сте неща, от които се срамувате? Писали сте любовни SMS-и на бившето си гадже?

 

 

От тези неща спасението е едно – умерена употреба на алкохол.

 

Ако все пак ви се случи да прекалите с чашката и да се напиете, вместо да се излагате или да пишете на когото не трябва, по-добре влезте в специално създадена социална мрежа за пияни хора. Да, наистина има такава!

 

LIVR ще бъде достъпна само за пияни хора и скоро ще бъде пусната на пазара. Върви с устройство, тип дрегер, което се включва в смартфона.

 

Човек може да влезе в социалната мрежа, след като уредът отчете високо съдържание на алкохол в дъха му. След като премине успешно теста с дрегера, той може да започне да си комуникира с други пияни хора, които използват същото приложение.

 

Има и карта, показваща къде са най-близките потребители. На другата сутринта автоматично се изтриват всички следи от вечерта, за да не може да се злепоставят потребителите.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
The Cheetah
преди 10 години

пхахаха


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия