Какви са зодиите в леглото [част трета]

2015-09-25 18:59:00
Какви са зодиите в леглото [част трета]
Снимка: freeimages.com

Зодиите се делят на четири стихии: огнени, земни, въздушни и водни. Всяка зодия има поне един отличителен белег в характера си. Така е и в леглото. С тази статия ще ти подскажем какво и харесва на всяка зодия в леглото.

 

Въздушните знаци са изключително комуникативни. В леглото се нуждаят от страст и разнообразие, важна роля играе вербалната сексуална стимулация. Човекът до тях трябва да бъде също толкова интересен и полигамен, иначе се отегчават.

 

 

Близнаци. Най-изобретателните и ненаситни знаци в зодиака. Новите неща, които искат да изпробват никога не свършват. Славят се с невероятните си подвизи в леглото. Близнаците са не само царе в секса, но и са доста забавни хора, с тях никога няма да ти бъде скучно. Единственият им недостатък е, че винаги са несигурни в решенията си. Доста често могат да наранят чувствата ти, защото не знаят какво искат и ги е страх от сериозно обвързване. От друга страна са доста чувствителни, понякога обсебващи и ревниви. Преди да вземеш тежкото решение да продължиш живота си с човек зодия близнаци, имай предвид, че няма да ти е лесно да задържиш вниманието му единствено върху себе си, но в леглото ще се чувстваш презадоволен/а.

 

 

Везни. Мечтата им е да намерят перфектният партньор, който да ги обсипва с ласки и внимание. Страстни и нежни любовници. Могат да прекарат часове, мечтаейки за принца/принцесата на бял кон. Харесва им да бъдат център на внимание, както и нещата да се случват по техния начин. Ако се влюбиш в някого, роден под този знак, не позволявай сексът да се превърне в рутина, експериментирай, защото те също като всички земни обичат разнообразието.

 

Водолей. Притежават богато въображение, обичат да експериментират, но винаги са погълнати от мислите си. Стратегията им да те накарат да се влюбиш в тях е да те омаят с магнетичността, която притежават и с доста умелото си  кокетстване. Понякога са доста наивни. За тях чувствата са водещата сила в леглото. За да ги впечатлиш, трябва да ги накараш да се чувстват специални и да им покажеш, че си романтична и страстна натура.

 

Втората част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия