Зодиите, които НЕ си отиват [част втора]

2014-09-12 12:52:00
Зодиите, които НЕ си отиват [част втора]
Снимка: thinkstockphotos.com

Повечето хора не вярват в зодии, но ако ти не си от тях, тази статия със сигурност ще ти бъде интересна. В нея ще разбереш с кои зодиакални знаци е по-добре да не си имаш работа, ако искаш да бъдеш щастлив в любовта или накратко казано – кой с кого не си отива.

 

Везни – да избягват Рак, Дева и Скорпион


 

Везните намират спокойствие и надежда в любовта. Те се страхуват от несподелената любов, както и от връзките, които нямат бъдеще. Везните не могат да имат хармонични взаимоотношения с Девите, защото според тях те са прекалено сложни личности. Скорпионът пък не им отива, защото според тях той е прекалено мрачен и тъжен. Представителите на зодия Рак пък имат прекалено традиционни вярвания за Везните.

 

Скорпион – не му отиват Близнаци, Овен и Стрелец


 

Те носят в себе си страст към живота, която пренасят и в любовта. Не си падат по агресивни личности, които правят всичко възможно, за да се показват и изтъкват. Скорпионите не си отиват с Овните, защото имат прекалено сходен темперамент и това рано или късно ще се превърна в причина за постоянни скандали. Близнаците също не им подхождат, защото те насърчават тяхната ревност. Скорпионите трябва да избягват и Стрелците, защото с тях никога няма да се чувстват сигурни, а това ще ги съсипе.

 

Стрелец – да не се занимава с Дева, Рак и Телец


 

Представителите на тази зодия не харесват хора, които изпадат в меланхолични състояния и не знаят какво искат от живота, както и такива, които са апатично настроение към всичко, което става около тях. Стрелец и Телец не си отиват, защото първите са прекалено притежателни. Ракът няма нужната спонтанност на действията, а Девата постоянно критикува партньора си и изисква от него да се промени, уж към по-добре, но всъщност не е така.

 

Козирог – да избягва връзките със Стрелец, Овен и Близнаци


 

Голяма част от Козирозите твърдят, че за тях любовта не е важна, но това не е вярно. Те говорят така, защото искат да се застраховат и да предпазят сърцето си от разбиване. Козирогът не си отива с Овена, защото според тях той е прекалено нетърпелив и нервен. Близнаците пък нямат идеални и цели, към които да се стремят, а пък Стрелците са тяхна пълна противоположност.

 

Водолей – не си отива с Дева, Телец и Рак


 

Представителите на тази зодия са изключително влюбчиви личности. Когато са на крилете на любовта, те са готови та всичко за партньора си, дори да загубят своята свободна, лично пространство и право на избор. Не си падат по хора, които са предвидими и нямат морални ценности. Водолеят не си отива със Стрелеца, защото той не може да му осигури нужната стабилност, Ракът рано или късно ще му стане досаден, а Девата ще го отблъсне с това, че винаги ще го критикува и ще иска от него да се променя.

 

Риби – да не се занимават с Близнаци, Овен и Лъв


 

Рибите постоянно търсят идеалната си половинка. Те копнеят за любов като от приказките. Представителите на тази зодия не харесват повърхностни хора, както и такива, които се държат прекалено невъздържано и неразумно. Рибите не си отиват с Овните, защото те са прекалено агресивни и нетактични личности. Трябва да избягват и връзки с Близнаци, които трудно се разбират с хората, както и взаимоотношения с Лъв, който просто не им подхожда. 

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
dimitar.,
преди 9 години

лице палма


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия