Какви са зодиите в леглото [част първа]

2015-09-22 16:55:00
Какви са зодиите в леглото [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Зодиакалните знаци принадлежат към определена стихия: Огън, Земя, Въздух и Вода. Всяка зодия има поне един отличителен белег в характера си. Така е и в леглото. С тази статия ще ти подскажем какво и харесва на всяка зодия в секса.

 

Да започнем с водните знаци. Те са доста сантиментални и емоционални. Притежават магнетичност и интуиция, която им помага да разберат какво иска половинката им във всеки един момент. Чрез секса водните знаци се освобождават от страховете си и проникват в душата на човека, който обичат. 

 

Рак. Те са мечтатели и притежават богато сексуално въображение, но са пасивни и доста емоционални. Когато са влюбени, те са готови да ти дадат всичко. В секса са консервативни, но търсят както собственото си удоволствие, така и това на партньора. Раците са изключително верни и за тях е много важно да получат уважение от партньора си. Той/тя очаква неговия партньор да се постарае, да даде всичко от себе си в леглото, но едва когато ракът се почувства сигурен, може да се отпусне напълно. Докато доверието не е безупречно, ракът няма как да е задоволен в леглото.

 

 

Скорпион. Считат се за най-сексуалните знаци. Фантазиите им се въртят главно около секси бельото. Те са много страстни любовници и търсят смесицата от болка и удоволствие. Богатото им въображение ще намери приложение в леглото и ще ти достави удоволствие по хиляди начини. Скорпионите се чувстват привлечени от мистериозното, харесва им опасното и обичат да си играят с огъня. Ако сексът с теб им харесва, ще те обичат вечно. Влюбят ли се, дават всичко от себе си, но очакват същото в замяна. Понякога любовта им задушава околните, но са искрени в намеренията си. Също така са доста верни приятели.

 

Риби. Харесва им да превръщат фантазиите си в реалност. Партньорите им трябва да бъдат много чувствени и да носят еротиката в себе си. Отблъскват ги всички, които живеят в реалността и нямат въображение. Много са обичливи и в любовта се нуждаят от постоянна нежност. Ако искаш да задържиш до себе си представител на зодия риби, по-добре разучи някои трикове в секса, защото иначе ще се отегчи и ще потърси реализация на сексуалното си въображение другаде. Рибите са много чувствителни, дори наивни понякога. Не ги наранявай, защото те няма да го понесат. Не изневерявай на представител на тази зодия, защото това ще го съсипе.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
skatew
преди 8 години

От голямо значение е и Марс в кой знак е. Тоест ако сте стрелец да кажем, но имате марс в Рак част от нещата, писани тук за рака /тоест не тук, защото точно за Рак тук е бая нелепо написано/ биха били верни


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия