Модните съвети на Ив Сен Лоран

2015-09-09 18:02:00
Модните съвети на Ив Сен Лоран
Снимка: Freedigitalphotos.net

Ив Сен Лоран е един от най-известните и обичани модни дизайнери, оставил трайна следа в историята. Той има бурен живот, страда от психични проблеми, пристрастен е към алкохол и наркотици. Но въпреки това, той е създател на елегантната и удобна женска мода. Моделите му съчетават удобство и красота, талиите не са толкова тънки и са подходящи и за дамите, които не са с перфектни тела. Подготвили сме няколко ценни модни съвета от прочутия дизайнер.

 

Носи дънки. Великият дизайнер е твърдял, че съжалява, за това, че не е измислил дънките. Ив Сен Лоран смята, че това е единствената дреха, която съчетава небрежност, сексапил, удобство, скромност и стил, затова всяка жена задължително трябва да носи дънки. Ние изцяло се съгласяваме с неговото твърдение и смятаме, че дънките са едно от най-готините модни изобретения.

 

 

Обличай се в черно. Този цвят определено е бил любим на дизайнера. За него идеалната класика е черен пуловер, съчетан с черна пола. Разбира се, към него може да се добави цветен акцент по избор, който да придаде свежест и стил.

 

Дрехите трябва да са женствени и да следват фигурата. „Сексапил и скромност” са думите, които описват тоалетите на френския дизайнер. За него е изключително важно удобството и секси излъчването, но не бива да се прекалява. Той е твърдял, че жените трябва да подчертават формите си.

 

Създай собствен стил. Модата е чудесно нещо, но не и когато прекаляваш. Следвай съветите на известните личности, на дизайнерите, но не и до толкова, че да загубиш собствения си стил. Подбирай дрехите си според модните тенденции, но само ако наистина ти допадат. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия