Любимият ти цвят показва що за човек си

2015-03-31 11:18:00
Любимият ти цвят показва що за човек си
Снимка: thinkstockphotos.com

Има много неща, които разкриват нашия характер, без да осъзнаваме това. Едно от тях са цветовете. Любимият ти цвят показва както настроението ти в момента, така и основни черти от характера. Разбери повече за себе си и за околните:

 

Червено – този цвят обикновено е любим на хора, които са по-импулсивни, агресивни и динамични. Те са амбициозни личности, които обичат разнообразието и често правят промени в живота си. Като цяло са оптимистично настроени, позитивни и обичат да контактуват с околните. Хората, които обичат червеното, умеят да се справят с проблемите, успешно преминават през трудните ситуации и винаги изразяват чувствата си.

 

Черно – ако черното ти е любимият цвят, то ти си от хората, които умеят да впечатляват околните, без да го правят нарочно. Черният цвят се харесва на мистериозни хора, които често потискат своите чувства и желания.

 

Бяло – това определено е цвят, който символизира наивност, невинност и честност. Бялото се харесва от хора, които се стремят към съвършенство и тъгуват по миналото. Обикновено те водят скромен и обикновен начин на живот, без значение с какви финанси разполагат.

 

Синьо – синьото носи спокойствие, предразполага към размисли, презареждане и снемане на стреса. Ако това е любимият ти цвят, то ти явно си упорит и мъдър човек, който има много верни приятели. Често обаче се тревожиш за глупости, не вярваш на околните и проявяваш излишна предпазливост спрямо тях.

 

 

Жълто – това е един много приятен и зареждащ цвят, който символизира въображение, щастие и мъдрост. Любителите на жълтото са приключенски настроени и търсят нестандартни начини да се реализират в живота. Хитрите и предприемчиви хора също харесват жълтото. Ако това е любимият ти цвят, то ти явно имаш страхотно чувство за хумор, интелект и обичаш да анализираш нещата. Понякога обаче ти се случва да бягаш от отговорност, което прави лошо впечатление на околните.

 

Зелено – този цвят символизира надежда и мир и се харесва от нежните и искрени хора. Ако зеленото ти допада то ти си общителна и откровена личност, която избягва излишните скандали. Често проявяват прекалено голяма скромност и търпеливост, което ти помага в живота. Може да се каже, че си ерудиран човек.

 

Оранжево – този цвят символизира любовта към живота, лукса и забавленията. Любителите на оранжевото са добродушни личности, които лесно се открояват от тълпата. Понякога проявяват своите капризи и им е трудно да взимат решения. Оранжевото е цветът на смелостта, силата, безпокойствието и любопитството.

 

Кафяво – това е любимият цвят на търпеливите хора, които са здраво стъпили на земята. Те са стабилни личности, надеждни партньори, но и са доста консервативни. Хората, които харесват кафявото, са импулсивни, нетактични и упорити. С тях човек трудно може да излезе на глава.

 

Сиво – ако това е любимият ти цвят, то ти явно предпочиташ спокойствието и тишината, внимаваш много и умееш да правиш компромиси. Често обаче работиш повече, отколкото ти плащат. Животът ти е низ от възходи и падения.

 

Розово – обикновено жените са тези, които си падат по розовото, но има и мъже, които му симпатизират. Този цвят символизира любов и привързаност. Хората, които харесват розовото, имат по-развити майчински инстинкти. Любителите на розовото предпочитат да водят спокоен начин на живот, имат нужда да бъдат обичани и ценени и умеят да очароват хората около себе си.

 

Лилаво – този цвят се харесва на хора, които обичат да си поставят цели и да ги постигат. Те са максималисти, които постоянно покоряват най-различни върхове. Обичат лукса и изисканите неща. Любителите на лилавото са креативни и очарователни личности, които постигат големи успехи в кариерата.

 

Тюркоаз – ако това е любимият ти цвят, то ти притежаваш богато въображение и оригинално мислене. Не се плашиш от проблемите и заплетените ситуации. Предпочиташ да действаш, вместо само да говориш.

 

Синьо–зелено – тази комбинация от цветове се харесва на взискателните личности, които умеят да привличат вниманието на околните и знаят как да балансират нещата. Те се чувствителни, стабилни, изискани и изключително интелигентни. Имат много добър вкус и се държат добре с хората.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия