Обувките издават какви всъщност сме

2014-08-15 18:30:00
Обувките издават какви всъщност сме
Снимка: freeimages.com

Може би вече свикнахме с мисълта, че всеки един детайл, дори и най-незначителния, всъщност може да се превърне в начин да разбирам какъв човек е събеседникът ни. Множеството изследвания, които учените непрестанно правят дават доказателства, че всичко около нас има значение и дори неща, за които не се замисляте особено, като например какъв цвят дреха ще облечена или пък на коя страна ще срешете косата си, всъщност са доста големи жокери каква личност сте.

 

 

Е, ние остава малко скептични към тези изследвания, но и те както хороскопа съдържат онази малка частичка надежда, че може би съдържат нещо вярно и именно поради тази причина човъркат любопитството ни, поради което логично се интересуваме какво точно са установили този път учените, за които най-малките детайли всъщност са от огромно значение.

 

Този път на прицел са обувките ни, които разбира се, са невероятен начин да осъзнаете какъв човек е притежателят им. Да, макар и несериозно, оказва се, че всичко това е истина, тъй като последните изследвания са намерили зависимост между обувките ни и нашият характер. Ето какво са установили специалистите:

 

Маркови обувки

 

Собствениците на маркови обувки, най-често логично са хора с висок доход, които изключително много държат на социалната си принадлежност. Те се характеризират с високи цели и са изключителни кариеристи. Много от тях обаче притежават и прекалено високо самочувствие и самовлюбеност, което често им вреди. Привидно са комуникативни, но всъщност просто искат да опознаят останалите, за да осъзнаят дали са по-добри от тях.

 

Кецове

 

Това са хора, характеризиращи се с изключително свободолюбив характер, живеещи в пълна хармония със себе си и радващи се на всеки миг. Повечето от тях са изключително позитивни, макар и понякога да го крият зад фасадата на модерния песимизъм. Те имат високи цели, но осъзнават, че понякога щастието е по-важно от целите и са по-скоро умерен тип, който успява да съчетае успеха не само в работата, но и в личния си живот.

 

Протрити обувки

 

В тази категория, положението е най-противоречиво, тъй като значението на обувките тук най-трудно може да се определи. Всичко това произтича от факта, че тя могат да значат две коренно различни неща. На първо място, специалистите определят тези хора като апатични личности, не интересуващи се от нищо и гледащи просто да преживеят. Интересно е обаче, че учените са установили, че не малко успели хора, които са наистина ценни за обществото също понякога носят протрити обувки, поради което достигнали до заключението, че всъщност износените обувки се свързват със спокойната натура на собственика им.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
xoxi
преди 9 години

Ами тези с протритите маркови кецове??? N1K17Y123 е прав, много *** статия.

N1K17Y123
преди 9 години

Аз имам маркови кецоев. Преди имах и едни протрити, но съвсем се разкъсаха накрая. И какъв съм ? По-*** статия не съм чел. Маркови-имаш пари, кецове- като всеки тийн, протрити-нямаш пари.

DarthLord
преди 9 години

До ina7: Щом и аз не мога да определя каква личност съм, значи наистина би трябвало да съм сложна. хаха

ina7
преди 9 години

До DarthLord: Значи си изключително сложна личност ;)

DarthLord
преди 9 години

А ако имам протрити, маркови кецове? ;) ХА СЕГА.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия