Каква е ТЯ според любимото ѝ питие

2014-11-04 19:01:00
Каква е ТЯ според любимото ѝ питие
Снимка: freedigitalphotos.net

Женският характер е нещо много сложно за мъжете. Те наистина понякога не разбират нежните си половинки. Така се появяват много неразбирателства между двата пола. Сега ще ви представим едно по-забавно описание, което ще ви помогне да разгадаете с каква дама си имате работа. Каква е тя според любимото ѝ питие?

 

Вино. Много жени обожават да пийват по чаша вино. Те са уверени и интелигентни. Блестят с голяма обща култура, имат остър ум. Не е лесно да спечелите такава жена, тя избира внимателно и изобщо не се дава лесно. Но ако веднъж се влюби във вас, тя ще направи всичко, за да сте заедно. Тези жени не обичат мимолетните връзки. Искат сериозност и отдаденост.

 

Бира. Мацките, които обичат бирата са свободолюбиви натури. Те не могат да се подчиняват на каквито и да е норми и  определено са бунтарки. Непринудени и винаги ведри, тези момичета са много харесвани от момчетата. Момичетата, които обичат бира, са искрени и обичат честните взаимоотношения. Не харесват мрънкащи хора.

 

Мартини. Тези момичета умеят да се забавляват. Те са винаги жизнерадостни, усмихнати и готови за купон. Могат да комуникират изключително лесно, дори събеседникът да не е общителен. Тези момичета са много горди, не могат да търпят унижение или липса на уважение. Но са малко лекомислени и непостоянни. Понякога не знаят какво искат, а дори да знаят бързо им омръзва.

 

Шотове. Тези мацки винаги са на гребена на вълната, не спират да купонясват. Те са чаровни и симпатични, обожават предизвикателствата. Можете да ги видите на дансинга в дискотеката, на луд концерт или на караоке. Могат да ви заразят много лесно с добро настроение, но те никога не са сериозни.

 

Коктейли. Това са романтични жени, които са много сетивни. Те са винаги готови да ви помогнат, дори да е само със съвет. Тези жени лесно се депресират и са много раними. Те търсят човек,  с който да прекарат живота си и не обичат мимолетните връзки.

 

Водка. Това са наистина самостоятелни жени, които са много целенасочени и знаят какво искат. Не понасят лигави мъже, особено мамини синчета. Те са силни и отговорни личности, държат на доверието и на семейството си.

 

Уиски. Внимавайте с тези жени. Те са много тежки характери. Трудно е да спечелите уважението им, но определено си струва да опитате. Ако веднъж тази жена ви приеме, ще можете да разчитате винаги на нея. Любителките на уискито са много ревниви.

 

Дамите, които не пият. Те са много естествени, но и наивни. Приемат нещата, такива каквито са, не се опитват да променят хората около себе си. Те никога не лицемерничат, винаги са искрени и прями.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия