Какво означават твоите еротични сънища

2015-03-16 15:10:00
Какво означават твоите еротични сънища
Снимка: Dreamstime

Човек не може да контролира сънищата си и понякога се случва да сънува неща, които не може да си обясни. Сигурно и на теб ти се е случвало да сънуваш, че си интимна с мъж, по когото не си падаш. А какво ли означават тези сънища? Разбери повече за тях:

 

Секс с бившия – не си мисли, че щом го сънуваш, значи все още си падаш по него. Тези сънища ти помагат да се справиш с остатъчните емоции, особено ако ти си била зарязана. Ако пък ти си сложила край на връзката ви, сънят ти може да показва, че се чувстваш гузна, че си разбира сърцето му и сексът с него, макар и насън, е начин да изкупиш вината си. Също така е възможно сегашната ти връзка да е прекалено еднообразна и появата на бившия да е начин да разпалиш отново искрата.

 

 

Секс с непознат – преди да започнеш да анализираш съня си, помисли си дали наскоро си правила нещо, което е изисквало огромна сили или смелост от твоя страна. Възможно е непознатият мъж в еротичния ти сън просто да ти показва, че си горда и доволна от това, което си постигала. Ако сънуваш, че правиш секс с известна личност, то е ясно, че причината е, че си привлечена от него. Възможно е той да има качества, които ти харесваш и затова си сънувала въпросния мъж в ролята на твой интимен партньор.

 

Секс с началника – това, че си имала такъв сън, не означава, че ти наистина си падаш по него. Всъщност тези сънища показват известна доза несигурност и нуждата да изпитваш по-голяма самоувереност и власт в реалния живот. Възможно е да имаш и сънища с колеги, които не можеш да понасяш. Това се случва, защото подсъзнателно ти харесваш у тях нещо, което не притежаваш.

 

Секс с жена – не си падаш по жени, не ги заглеждаш и изведнъж сънуваш, че правиш секс с представителка на твоя пол. Тези сънища се срещат много често при бременните жени, които не се чувстват добре в наедрялото си тяло и при които хормоните бушуват. Такъв тип сънища не показва, че си бисексуална, а че се гордееш с женската си същност. Жената, с която правиш секс, символизира нещо, което се случва в живота ти, а не показва по кого си падаш.

 

Секс с приятелят ѝ – сънуваш, че се въргаляш в леглото с партньора на най-добрата си приятелка. Знаеш, че това е невъзможно, но защо тогава го сънуваш? Най-вероятно той има качества, които ти харесваш и тайно се надяваш следващото ти гадже да ги притежава. Не се притеснявай, че си падаш по гаджето на приятелката ти и би я наранила, като спиш с него.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия