С какви сюжети са неговите еротични сънища?

2014-02-26 14:00:00
С какви сюжети са неговите еротични сънища?
Снимка: Dreamstime

На всеки му се е случвало да сънува еротични сънища. Понякога в тях участват хора, които са ни симпатични, но друг път в главната роля е човек, когото не познаваме добре или не харесваме. Човешкото съзнание е странно нещо. Мъжете и жените сънуват различни неща, но този път ще обърнем внимание на най-често срещаните мъжки еротични сънища:

 

 

Секс с вампирка – сигурно ви се струва странно, но наистина има мъже, които са сънували нещо подобно. И е напълно нормално - има толкова много книги и филми с участието на приказни герои, като някои от тях са наистина секси /като Едуард Кълън от „Здрач“, например/.

 

Секс със ... себе си – има мъже, които сънуват, че се самозадоволяват. Това показва, че са сексуално потиснати и имат нужда да правят секс по-често, за да освободят напрежението от себе си.

 

Секс с известна личност – по света има доста известни и красиви личности. Няма как човек да не си пада поне по една от тях. И е съвсем нормално да му се е случвало поне веднъж в живота да сънува, че прави секс със своя любимец/любимка. Обикновени тези сънища показват, че мъжът не получава достатъчно внимание от половинката си и задоволява егото си, като сънува, че прави секс с известна и красива жена. Ако приятелят ви ви сподели за съня си, вземете мерки и започнете да го дарявате с повече ласки.

 

Секс с бившата – за съжаление, понякога се стига и до този вид сънища. Няма защо да му се сърдите и да го обвинявате, че още има чувства към нея и затова я сънува. По-скоро сънят му показва, че нещо му липсва във връзката, а не че няма чувства към теб. Поговорете и обсъдете този въпрос, защото не е за пренебрегване!

 

Секс с теб – разбира се, че мъжете сънуват, че правят секс и с приятелката си. Интересното е, че повечето пъти представителите на силния пол сънуват, че се раздават адски много по време на секс и правят всичко възможно, за да задоволяват нуждите на любимата си. Фактът, че те сънува и иска да те задоволи ясно показва, че той се чувства обвързан с теб и те обича много.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия