Каква е мисията ти в живота според твоята зодия

2015-03-13 20:02:00
Каква е мисията ти в живота според твоята зодия
Снимка: freedigitalphotos.net

Някои хора вярват, че имат мисия в живота си и трябва да я изпълнят. Естествено, не е лесно да разбереш каква е тази мисия и каква е ролята ти под слънцето. Всеки сам си избира в какво да вярва, а много хора смятат, че зодиите имат голямо значение. Сега ще обвържем мисията ти на земята с астрологията. Каква е мисията ти на този свят, спрямо зодията ти?

 

Овен. Овните са изключително силни и енергични знаци. Те са родени за лидери. Можеш да отправиш призив за подкрепа и да поведеш огромни маси от хора след себе си. Лесно ще се утвърдиш като лидер, без значение дали в работната сфера или в живота.

 

Телец. Ти си упорит и талантлив, лесно ще натрупаш богатство. Имаш безброй възможности пред себе си, не ги изпускай. Отдай се на трудолюбието и упоритостта си и игнорирай мързела.

 

Близнаци. Ти си интелигентен и комуникативен, можеш да помагаш на хората. За теб е изключително лесно да общуваш и да бъдеш приятел, а хората имат нужда от теб. Можеш да станеш лекар, психолог или просто да се обиколиш с куп приятели, за които да се грижиш.

 

 

Рак. Ти си роден, за да имаш семейство. Раците са домошари и се чувстват много добре вкъщи, с най-близките си хора. Ти ще бъдеш страхотен родител и партньор в живота.

 

Лъв. Ти си роден, за да бъдеш известен. Лъвовете са артистични и винаги весели. На тях им се отдават да пеят, да танцуват, да се изявяват и още от деца се забелязват много.

 

Дева. Твоята дарба е да си човечен. Имаш букет от качества, но едно от най-важните е, че си истински приятел. С лекота помагаш на хората и трябва да се занимаваш с благотворителност.

 

Везни. Романтиката е твоята стихия. Можеш да радваш постоянно партньора си с различни изненади. Защо не превърнеш това в своя професия и не си направиш сватбена агенция?

 

Скорпион. Ти си роден за любов. На теб това ти се отдава най-много и наистина го заслужаваш. Изживей най-прекрасните мигове от живота си с любимия човек, но не забравяй, че не бива да ревнуваш.

 

Стрелец. Ти си късметлия, оптимист и обожаваш да пътуваш. Можеш да станеш чудесен екскурзовод или просто се отдай на пътувания и разнообразна работа.

 

Козирог. Твоят път е да имаш успех в кариерата. Това ще повлияе на всички аспекти в кариерата ти и ще бъдеш наистина щастлив.

 

Водолей. Мисията ти е да намериш своята сродна душа. Ти си чувствителен човек, който понякога се чувства самотен. Намери човека, който ще те допълва.

 

Риби. Ти трябва да откриеш своя личен духовен водач. Общувай с много хора и не подценявай никого.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
melito0
преди 9 години

Аз съм Лъв :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия