По шоколада ще ме познаеш ...

2015-01-14 16:33:00
По шоколада ще ме познаеш ...
Снимка: thinkstockphotos.com

Малцина са тези, които не изпадат в умиление, когато видят вкусен шоколад. Любовта към това изкушение не зависи от пола, възрастта, социалния статус, коефициента на интелигентност и т.н. Или обичаш шоколад, или не. Личните предпочитания към черния, белия или млечния шоколад говорят много както за нашия характер, така и за това какъв партньор би ни допълвал максимално.

 

Любителите на традиционния млечен шоколад са ... традиционалисти по рождение. Те са изключително дружелюбни личности, които обичат спокойствието и са постоянни в нещата, които вършат. На тях може да се разчита, защото те имат чувство за отговорност.

 

 

Те харесват старомодните начини на ухажване и предпочитат първата среща да бъде нещо традиционно – вечеря в хубав ресторант и ходене на кино.

 

За любителите на млечния шоколад са подходящи любителите на белия и черния. Тези, които предпочитат вкуса на белия шоколад, ще насърчават половинката си и ще я научат да гледа на нещата с чувство за хумор. Привържениците на натуралния шоколад ще ги научат да бъдат смели, но без да рискуват прекалено много.

 

Любителите на черния шоколад като цяло са вълци – единаци. Те обичат да се правят на недостъпни, но когато човек успее да разчупи обвивката им, разбира, че те са доста щедри, страстни и интересни любовници. Смели са, обичат да поемат рискове и умът им работи на бързи обороти.

Тези, които обичат натурален шоколад, харесват срещите с хора, които могат да ги накарат да се почувстват специални, уверени в себе си и в същото време уникални. Предпочитат да прекарват свободното си време с хора, които приличат на тях – амбициозни личности, които обичат да си похапват черен шоколад.

 

Мъжете и жените, които изпитват най-голямо удоволствие, когато консумират бял шоколад, са свободолюбиви и често са център на вниманието. Обожават да флиртуват и да общуват с околните. Щедри към приятелите си и никога не съдят за другите, без да са прекарали достатъчно време с тях.

 

Обичат срещите с противоположния пол да са предизвикателство за тях. Затова им харесва да ходят с интересни хора на кънки на лед, боулинг, лунапарк, картинг и т.н. Обичат да живеят на ръба и за тях няма нищо по-хубаво от адреналина! Подхожда им човек, който обича млечен шоколад и който ще ги смъква на Земята, когато имат нужда.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия