Най-модерните дрехи през 2015 [част първа]

2015-01-06 17:01:00
Най-модерните дрехи през 2015 [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

С настъпването на Новата година, трябва да обърнем внимание и на новите модни тенденции. Ако искаме да сме актуални и през настоящата година, трябва да обърнем сериозно внимание на гардероба си. Сега ще ви разкажем повече за най-модерните дрехи през 2015 година.

 

Милитъри. Това е добре познатият ни военен стил, който беше много популярен преди няколко години. Той отново се завръща с пълна сила на модния подиум. Известен е с камуфлажния десен и преобладаващите зелени и кафяви тонове. Този стил включва и панталони с висока талия, големи джобове, вълнени палта, напомнящи войнишките шинели и якета тип бомбър.

 

Нормкор. Тази модна тенденция носи името си от английските думи normal и core. Тя е унисекс тенденция, в която хората се обличат с неутрални дрехи. Това могат да са обикновени тениски, жилетки, кецове. Този стил напомня на хипстърската мода, като отрича скъпите и супермодерни нови трендове. Тук най-важното е дрехата да е удобна.

 

Гингам. Това е вид каре, в което се пресичат два нюанса. Обикновено единият е бял, а за другият няма правила. Традиционно бялото се съчетава с тъмно и светлосиньо, червено, розово. Този вид каре носи особен ретро чар и през 2015 ще е задължителен елемент от облеклото.

 

Рокля чарлстон. Всъщност тя няма нищо общо с панталоните чарлстон, които са били модерни преди няколко десетилетия. Тази рокля се нарича така, заради танца чарлстон, кръстен на едноименния град в Южна Каролина, където възниква. Танцьорките са обличали рокли с ресни, за да подчертават движенията на тялото си. Затова този тип поли имат страшно много ресни, а тази година такава рокля ще е неизменна част от гардероба на всяка дама.

 

Бохо. Бохо стилът е любим на много дами и можем да ги зарадваме, че той е актуален и през 2015 година. Кожени облекла с дълъг естествен косъм, ръчни бродерии, ботуши от овча кожа – те са неизменна част от бохо стилът. Дрехите са удобни и луксозни, обикновено в цветове като бяло, черно, сиво, бежово и кремаво.

 

Боксклъч. Всяка дама трябва да има поне по една такава чанта в гардероба си, а през този сезон, можете да си набавите и няколко. Боксклъчът е изработен най-често от пластмаса или метал, той прилича на кутия, повечето модели могат да се носят и на рамо. Тази чанта е чудесен аксесоар към вечерния тоалет.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия