Задължителните покупки през есенно-зимния сезон

2014-11-29 12:00:00
Задължителните покупки през есенно-зимния сезон
Снимка: freedigitalphotos.net

Есенно-зимният сезон не е любим на всеки, заради големите студове и мрачното време. Все пак това не означава, че не можем да се забавляваме или да изглеждаме добре. Лятната мода ни позволява много повече, но и зимната си има чар. Сега ще ви разкажем за няколкото задължителни зимни покупки, без които момичетата не могат.

 

Ботуши до коляното. Тези ботуши са винаги на мода, освен това са функционални и могат да бъдат съчетани с много дрехи. Те отиват както на поли и рокли, така и на скини дънки. Можете да ги носите и в ежедневието си, и на вечерно излизане, например в бар. Също така сами можете да изберете дали да са с ток, или не. Ботуши до коляното с висок ток винаги са секси и отиват на една по-елегантна и вечерна визия.

 

 

Пуловери. Вместо да се ядосвате, че трябва да излизате навън с много дрехи и дебело яке, намерете подходящият за вас пуловер, който да ви топли и да се чувствате добре с него. Най-добре е да не съдържа вълна, защото боде и някои хора наистина не могат да понасят такива материи. Изберете по-нежни и меки прежди. Един пуловер може да бъде наистина секси, особено ако го подберете правилно. Помислете си за пуловер с гол гръб или с по-разчупена кройка. Винаги може да го доукрасите с брошка, колан, маниста, пайети или някоя апликация.

 

Блузони. Момичета, тази година също няма да мине без така модерните блузони. Те са чудесна комбинация за ежедневна визия. Можете да ги комбинирате с клин, когато е по-студено или с чорапогащник в по-топлите дни. Високите ботуши и блузонът са една чудесна комбинация за зимата, която определено е секси.

 

Жилетки. Те изобщо не са скучни, ако им вдъхнете малко живот. Можете да сложите колан, брошка или да ги украсите по друг интересен начин. Ако сте по-ниска не си купувайте много дълга жилетка, за да не изглеждате още по-дребна. Подчертайте талията си, като пристегнете жилетката в тази област с коланче, брошка или безопасна игла.

 

Сладурски шапки. Не е добра идея да излизате без шапка навън, когато е студено. Но една шапка може да изглежда чудесно, ако е подбрана добре. Има всякакви модели, някои от които много елегантни. Винаги можете да изберете класическата „ушанка“, която е функционална и наистина удобна.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия