Модни тенденции при прическите есен/зима

2014-11-23 14:02:00
Модни тенденции при прическите есен/зима
Снимка: freeimages.com

Всеки сезон има различни модни тенденции. Както в облеклото, така и в аксесоарите и прическите, модата се различава всяка година. Време е да поговорим повече за зимните прически, които ще са актуални през 2014/2015 година.

 

Плитките остават на мода. Както и предните сезони, така и сега, плитките ще са особено актуални. Можете да сплетете само част от косата си, особено тази над челото. Така няма да ви пречи в ежедневните дейности, а ще сте с ефектна прическа.

 

 

Друг вариант е да си сплетете косата високо горе, като първоначално вържете косата си на конска опашка. След това сплетете косата и сложете още един ластик. Ще стане ефектна ако сложите прежда или някакво шалче в косите си.

 

Свободната и отпусната плитка също е много модерна. Ако носите качулка, тя ще ви бъде много удобна. Пробвайте да я заплетете на една страна, ниско долу. Така ще можете да пуснете косата си отстрани на качулката.

 

Косата си решете на път. В последно време беше много модерно пътят да е на една страна. Но сега е по-добре да разделяте косата си по средата.

 

Конската опашка е на мода. Вържете косата си стегнато на висока конска опашка. Тази прическа отива най-вече на прави и равни коси, които не са етажирани. Друг вариант е класическа отпусната и небрежна опашка.

 

Кок. Ако искате да сте по-изискани, това е решението. Направете си кок. Той може да е висок за по-официални случаи и нисък за по-небрежна визия. Всъщност това изобщо не е трудно, защото кок може да се направи и само с ластик и няколко фиби. Ако искате класически кок, купете си подложка за кок, с чиято помощ много ще улесните работата си.

 

Бретон. Той също би бил чудесен избор. Ако отдавна се чудите какво да промените във визията си, бретонът е чудесно решение. Модерни са плътните бретони, върху челото. Ако все пак този бретон ви омръзне, можете да го направите на една страна и да сложите фиба.

 

Каре. Карето е хит този сезон. Може да е късо, по-дълго, може дори да сте къдрава, всичко е по ваш избор. Прическите с мокър ефект ще са много модерни, за разлика от миналите сезони.

 

Букли. Ако класическото право ви е омръзнало, можете да разнообразите с букли. Добра идея е да направите само горния слой на косата си в такава форма.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FunkyPie
преди 9 години

и ест пак за естествено къдравите не е като да има избор


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия