Облекло според зодията [част първа]

2014-11-10 19:01:00
Облекло според зодията [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки човек има свои собствен вкус, според който се облича. Външният вид е важен за всеки човек и е чудесно ако се грижим за себе си и се опитваме да се обличаме добре. Вероятно не знаете, но зодиакалния знак има влияние и върху начина на обличане. Какво е подходящо за вас, според зодията ви?

 

Овен. На тази страстна зодия ѝ отиват елегантни линии, които да не са в никакъв случай прекалено стегнати. Свободолюбивият дух на овена трябва да се отличи в гардероба му, като дрехите не бива да са прекалено официални и конвенционални. Хубаво е представителите на тази зодия да покажат своята уникалност и желанието си да бъдат различни.

 

Телец. Телецът обича да си съчетава дрехите, така че да се получи комплект. На телеца не му отиват супер модерни дрехи, по-скоро класически модели и изчистени линии. Важно е дрехите да могат да се съчетават лесно, нищо екстравагантно и прекалено ексцентрично не отива на телеца.

 

 

Близнаци. Те са натури, на които им отива разчупен стил, екстравагантни дрехи и шантави аксесоари. Те обичат да шокират околните със стила си, дори отначало аксесоарите им изглеждат много странни и неприемливи понякога. Всъщност на близнаците тези комбинации много им отиват. Като цяло нищо изчистено и семпло не е подходящо за тях.

 

Рак. Раците мразят да ходят на шопинг. За тях това е голямо мъчение и обикалят по магазините с неохота, когато вече няма как да отлагат повече. Те обичат да подготвят хубави тоалети и да изглеждат добре, но ако може да си изберат всичко необходимо от първия магазин, който посетят. Раците не харесват много екстравагантни неща, предпочитат по-неутрални цветове и изчистени линии. Понякога облеклото им изглежда безлично и няма никаква свежест.

 

Лъвовете обичат да бъдат забелязвани. Обожават да виждат, че околните ги харесват и им се възхищават. Затова те подбират дрехите си внимателно, обичат ефектни и красиви облекла. Харесва им да се показват като уникални, затова често търсят услугите на дизайнер. Повечето лъвове обожават златисти тонове и наистина им отиват.

 

Дева. Те са хората с невероятен вкус. Могат да обиколят всички магазини в града, само и само за да намерят това, което търсят. Те притежават много дрехи, но никога не знаят какво да облекат. Девите са много суетни и държат на външния си вид. Много им отива бяло. Добре е да не носят най-модерните дрехи.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Kitty Bloom
преди 9 години

Поредната простотия... Очаквам да ми кажете колко ще изкарам на матурата според зодията ;)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия