Формата и големината на гърдите ѝ издават нейния характер

2014-07-07 15:50:00
Формата и големината на гърдите ѝ издават нейния характер
Снимка: Dreamstime

Има много начини, които могат да ти покажат какъв е характерът на човека до теб - зодии, начин на обличане, любим стил музика, прическа, черти на лицето и т.н. Оказа се, че и формата на бюста издават женския характер. За да разбереш какво е момичето, което харесваш, виж на какъв плод приличат гърдите ѝ:

 

Грейпфрути – жените, които имат издадени напред твърди гърди, не са особено добри в леглото. Те определено привличат вниманието на мъжете с атрактивния си бюст, но всъщност са доста притеснители дами. Те са готови на всичко за партньора си, обичат да го глезят и да му помагат, но предпочитат любовната игра пред самия секс.

 

 

Портокали - жените с гърди като „портокали“ също не са много добри любовници. Те имат високо самочувствие, знаят колко струват и преследват целите си докрай и поради тази причина не се интересуват особено много от секса. Те предпочитат да седнат с половинката си и да си говорят, отколкото да се отдадат на плътски удоволствия.

 

Лимони – най-накрая стигнахме до жените, които обичат и умеят да правят секс. Това са дамите, които имат гърди като „лимони“. Представителките на нежния пол с такъв тип бюст са доста палави в леглото, обичат да експериментират по време на секс и умеят да изненадват партньора си. Обичат спокойния начин на живот, но в леглото са истински тигрици.

 

Ананас – стигнахме и до романтичните жени. Това са дамите, които имат бюст тип „ананас“. Те са изключително интелигентни, големи кариеристки са и обичат романтичните жестове. Веднъж спечелите такава жена, тя ще ви бъде вярна цял живот, стига, разбира се, да не загубите доверието ѝ.

 

 

Дюли - жените, които имат гърди тип „дюли“ обичат любовта във всичките ѝ варианти. Повечето от тях са силно религиозни, но въпреки това са склонни към изневери. Затова се старайте да задоволявате напълно партньорката си, за да не тръгне по чуждо. Череши – представителките на нежния пол, които имат малки гърди, са забавни и интересни. Те са много добри приятелки и умеят да пазят тайни. Водят умерен начин на живот и обичат да правят спокоен секс. Не си падат по изненадите, особено в леглото.

 

Диня – дамите, които имат големи гърди /естествени!/, определено привличат вниманието на околните, особено на мъжете. Според господата големите им гърди показват, че те ще бъдат много добри и всеотдайни майки, но това въобще не е така. Дамите с голям бюст обичат хубавата храна, приятната компания, глезотиите и т.н., но не са големи привърженички на секса.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Kristian...
преди 9 години

:D :D :D

papugai
преди 9 години

А тия с пластмасовите, какви трябва да са, леснодостъпни ли ?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия