Най-бруталните цитати от женски книги

2014-04-26 11:09:00
Най-бруталните цитати от женски книги
Снимка: mlmjr.tumblr.com

Неведнъж сме споделяли, колко невероятни за нас са книгите. Тази съвкупност от хартия и мастило притежава такава огромна сила, че само за секунди може да изгради светове, за които само мечтаем или пък да ни подари толкова много мъдрост и полезни съвети, каквито не можем да придобием за цял живот. Въпреки всичко обаче тези думи не важат за абсолютно всички книги.

 

 

Колкото и да ни се иска да сме оптимистични и да смятаме, че всяка прочетена книга е полезна, с оглед на факта, че дори и да не бъде добра, то винаги можем да я използваме за ориентир, чрез който да оценим наистина стойностните книги, няма как да не се възмутим от всички онези тонове хартия, използващи нагло определението книги, без да имат нищо истинско и стойностно в тях.

 

С риск да обидим женската половина, решихме да подхванем бруталните цитати именно от любимите за дамите книги. Те са един определен жанр, който е толкова харесван от жените, че този факт е принудил книжарници да обособят специални щандове с така наречените женски книги. Да не говорим, че доста от тях вървят в комплект и с определени списания, което като идея е добро, макар селекцията на автори и книги да куца. Именно определени цитати от тях меко казано ни изумиха.

 

Започваме с едно доста противоречиво изказване, което веднага ни влюби в книгата, а именно “Само за два дни тя се влюби в него от пръв поглед”. Няма как да не споменем и живописното описване на женското тяло: “Формата ѝ беше обикновена женска — два изпъкнали хълма отстрани и вдлъбната по средата”.

 

След като вече сме наясно с женското тяло е добре да получим по-задълбочени знания относно детайлите, което сме сигурни, че ще стане след прочитането на този цитат: “Джейк застана на колене, смъкна дънките ú и пред него се откри гледката към нейния залив”. И докато сме на морска тема продължаваме с: "Проникването беше като ято пъстърви, шеметно плуващи нагоре-надолу по течението”.

 

A за да не се почувстват дамите засегнати, че се говори само за жени, ето едно епично описание на мъжко тяло, което впечатлява със своите задълбочени знания в областта на анатомията: “И неговата загоряла кожа! И това тяло в гладки бицепси, трицепси и други мъжки мускули!”.

 

Любимата ни част обаче е онези така глобални изводи, до които човек никога не би могъл да стигне сам, като например: “Тяхното удоволствие бе взаимно”, или пък онези магически моменти, в които човек придобива свръхспособности, като например: “Без да се обръща, той погледна назад.”

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
The_Princess_of_feel
преди 9 години

"Без да се обръща, той погледна назад." Нищо не разбирате, той човека е бил на части разфасован и затова гледа назад без да се обръща. Или е бил акробат от висша класа! :D

Sherrysun
преди 9 години

"There is only one god, and his name is Death. And there is only one thing we say to Death: 'Not today'."

YSMF
преди 10 години

"Ще избия всеки Таргариен, до когото успея да се докопам, докато не измрат като проклетите им дракони, а след това ще им се изпикая на гробовете.""...как само си пази писаната, ще си помислиш, че крие там цялото злато на Скалата на Кастърли. "

bebeemalko
преди 10 години

И по-брутални има!

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия