Създадоха рокля, която става прозрачна при възбуда

2014-04-22 17:30:00
Създадоха рокля, която става прозрачна при възбуда
Снимка: studioroosegaarde.net

Когато светът на технологиите се намеси в интимността, често се раждат изобретения, които изумяват мнозина и предизвикват доста широки публични дебати. Наред с тях обаче се появяват и не малко лични дилеми, които подтикнати от любопитството или пък просто приключенския дух, измъчват по-смелите от нас. Това е поредното доказателство, че колкото и странно да ни изглежда изобретението, то все пак задоволява някакви потребности.

 

 

Дали е всъщност така, ще остави на вас да прецените, а това, с което ни ще се занимаем, е просто катък очерк на изобретението, което се стреми да въведе нова революция в сексуалния ни живот. Става дума за модно изобретение, което е предназначено за дамите и което съчетава модата с технологиите, за да може да предостави интерактивно сексуално преживяване.

 

Студио "Roosegaarde" с централи в Китай и Холандия, представи един доста интересен модел рокля, която бива наричана от създателите си с "Intimacy 2.0", което подсказва, че не е просто ежедневна дреха, а има далеч по-голяма цел. Според описанието на проекта целта на този вид облекло е да се изследва връзката между интимността и технологиите.

 

За да направят тази наглед не толкова логична връзка, дизайнери са създали рокля, която да има странната възможност да става прозрачна при възбуда. Тя е направена е от непрозрачно е-фолио и дали ще бъде повече или по-малко прозрачно зависи от жената, която я носи.

 

Всъщност това, че главната идея роклята да става прозрачна при възбуда, далеч не значи, че това е единственото условия за увеличаване на прозрачността. За да бъдем напълно точни, фактора, който определя този факт всъщност е промяната на сърдечния ритъм, който в частност зависи от възбудата, но не единствено.

 

Роклята се предлага в два цвята, черен и бял и изпъква със своя футуристичен дизайн, наподобяващ облекло на хора от фентъзи филм. Безспорно дрехата има своите достойнства, поради които създателите и изтъкат, че била изключително подходяща за червения килим, но ние остава скептични, поради нейните специфики.

 

А вие бихте ли сложили подобна рокля, или смятате, че не бива да рискувате, заради често сменящия ви се сърдечен ритъм. 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 10 години

Като се знае, че 90% от женките стимулират оргазъм, май няма да върши голяма работа.А и нищо не може да достигне невероятното изобретение '*** с дупка'


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия