Как да изглеждаме по-добре на снимки?

2014-03-08 15:31:00
Как да изглеждаме по-добре на снимки?
Снимка: freedigitalphotos.net

В последно време станаха много модерни селфитата, които постоянно виждаме в социалните мрежи. Лошото е, че понякога селфитата стават много несполучливи, защото хората не знаят как да застават за снимка. Ако и ти се разочароваш от новите си снимки, ще ти дадем няколко съвета как да изглеждаш по-добре.

 

Естествена усмивка. Важно е да се усмихваш, защото ти идва отвътре, а не на сила. Това много личи на снимки. Ако се усмихваш нежно и от сърце, лицето ти е по-отпуснато и снимките се получават по-красиви. Ако се насилваш, мускулите се напрягат, а на снимката това личи много.

 

„Не" на двойната брадичка! Усмивката е важна, но ефектът от нея ще се изгуби, ако на снимката изглежда, че имаш двойна брадичка. Това се получава, защото не си в правилна позиция на тялото. Просто не измествай главата си прекалено назад и не стягай шията и врата си. Така ще изглеждаш естествено и без двойна брадичка.

 



Червило. Много е важно за едно момиче да си личи, че има устни. На живо може да имаш прекрасни устни, които имат хубав естествен цвят, но на снимка е по-различно. Избери цвят, който подхожда на кожата ти. Неподходящи са много тъмните цветове или прекалено силно червено, те няма да изглеждат добре на снимката. Запомни, че винаги, когато се снимаш, трябва да слагаш червило или гланц за устни.

 

Не се снимай във анфас. Повечето хора не се харесват на паспортните си снимки и това е нормално. Ако искаш да си направиш готино селфи не мисли, че това ще стане ако се снимаш в анфас. Най-добре е да се снимаш леко на страни, но не и изцяло в профил. Направи си няколко снимки и ще разбереш, че наистина е така.

 

Преди да се снимаш провери всичко ли е наред с вида ти. Оправи си грима, виж си прическата, сложи червило и се усмихни. Ако дори съвсем малко ти се е размазала спиралата, това много ще личи на снимката и ще е грозно.

 

Упражнявай се. Най-добре е да свикнеш с това да се снимаш. Често си прави снимки, защото ще свикнеш как да заставаш и ще знаеш как изглеждаш добре. Преди да снимаш си поеми дълбоко въздух и издишай. Така раменете ти ще се отпуснат и ще имаш естествен вид на тялото.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FunkyPie
преди 10 години

Пътеводител на Галактическата Кифла.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия