Как да изглеждате по-слаби на снимки?

2013-04-23 23:21:00
Как да изглеждате по-слаби на снимки?
Снимка: sxc.hu

Понякога, дори и да не страдате от излишни килограми, може да ви се случи да изглеждате подпухнали и дебели на снимки. Още по-лошо е положението, когато наистина имате проблеми с теглото. Вместо обаче да избягвате да се снимате, тъй като смятате, че на фотосите излизате много дебели, пробвайте да следвате нашите лесни съвети за това как да изглеждате по-слаби на снимки.

 

Ъгълът

 

Ъгълът, под който се снимате, е от огромно значение. Избягвайте снимките, направени отдолу, а вместо това залагайте на такива, снимани от по-високо. Така гарантирано ще изглеждате по-слаби и фини.

 

Снимка: Reuters


 

Краката

 

Позицията на краката също е от съществено значение. Съществуват няколко варианта, които ще ви помогнат да изглеждате по-слаби.

 

1. Раздалечени един от друг крака, образуващи разстояние между тях, и леко наведен напред торс. Тази поза създава илюзията за естествен луфт между краката, какъвто имат по-слабите хора, и същевременно акцентира върху пищния бюст, което прави всички останали части на тялото да изглеждат по-малки.

 

2. Кръстосани крака с изнасяне на единия пред другия. Събирането на бедрата едно върху друго създава илюзията за по-слаба фигура и по-тесен ханш.

 

3. Снимане от страничен ъгъл с един изпънат крак и другият - свит в коляното и изнесен леко напред. Тази позиция ви кара да изглеждате по-стройни и прави бедрата ви зашеметяващи.

 

  

Снимки: Reuters

 

Ръцете

 

Дръжте ръцете на разстояние от тялото си. Поставянето им на кръста е най-добрият възможен вариант. Избягвайте да притискате ръцете си към тялото, тъй като това ги сплесква и ги кара да изглеждат по-дебели, отколкото реално са.

 

Снимка: Reuters

 

Лицето


Избягвайте снимките в анфас и винаги позирайте с ляв или десен профил, изпъвайки брадичката си хубаво напред. Дори най-слабите хора понякога излизат с двойна брадичка на снимки, тъй като главата им е твърде наведена надолу.

 

 

Правилно                                             Неправилно

Снимки: Reuters

 

Аксесоарите


Носете по-масивни аксесоари – огромна чанта, огромни слънчеви очила и т.н. Те не само отвличат вниманието от вашите по-едри части на тялото, но и ги карат да изглеждат по-малки.

 

 

Другите хора

 

Ако страдате от наднормено тегло, избягвайте да се снимате заедно с прекалено слаби свои приятели, тъй като на техния фон вашите излишни килограми изпъкват дори още повече. Снимките до по-дебел човек ви правят да изглеждат по-слаби.

 

Снимка: Reuters

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
diditen
преди 10 години

Отслабнете???

Marti9Levski
преди 11 години

Повечето съвети са полезни, но някои ми се виждат кифладжийси. Просто мое мнение.....:-)

papugai
преди 11 години

Открийте приликите между моя аватар и Адел ?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия