Опознайте мъжа срещу вас по неговата профилна снимка

2012-10-17 14:59:00
Опознайте мъжа срещу вас по неговата профилна снимка
Снимка: Dreamstime

Когато се запознаете с някого онлайн е доста трудно да го определите що за човек е. Може да си мислите, че сте намерили идеалната половинка, а това да е поредният комплексар пред вас или да не оценявате качествата на човек, който наистина си заслужава.

 

Като цяло представителките на нежния пол за по-застрашени от злоупотреби от господа, с които са се запознали в интернет. Затова, момичета, разберете по профилната снимка дали човекът срещу вас е опасен или напротив:

 

Снимка с приятели

Хубаво е, когато човек е заобиколен от приятели и има на кого да разчита. Явно този мъж може да се похвали с това. Лошото е, че е възможно да ви обръща по-малко внимание и да настоява често да излиза със своите дружки – с или без вас. Не се изненадвайте, ако често ви оставя сама и отива да се забавлява с тайфата. Препоръчително е да се харесате на приятелите му и да успеете да се внедрите в компанията, за да излизате заедно и да се забавлявате.

 

 

Снимка на лицето в близък план

Радвайте се, че сте се запознали с това момче, защото снимката му показва, че то няма какво да крие и е готово за открито общуване.

 

Снимка на романтичен мъж

По принцип момичетата са тези, които обичат да слагат картинки, вместо свои фотоси на мястото за профилна снимка. Ако той си е сложил романтичен мъж, вместо своя лик, то явно за него любовта и стабилното семейство са най-важните неща в живота. Внимавайте – има опасност прекалено да идеализира любовта и човешките взаимоотношения. Този мъж ще изисква доста от вас, готова ли сте за такава обсебваща връзка?

 

Снимка на част от тялото

Обикновено на такива снимки се спират нарцистични натури, които все още нямат цялостен изграден образ за себе си. Ако успеете да окажете силно влияние върху него, то този мъж ще израсне пред очите ви и вие ще останете доволна от крайния резултат.

 

Туристическа снимка

Тази снимка показва, че човекът, с когото сте се запознали, обича да пътува, има приключенски дух и харесва промените в живота. Дали този мъж е за вас? А вие обичате ли промените или предпочитате рутината и имате по-консервативни разбирания?

 

Снимка, на която се вижда какво му е хобито

Ако той си е поставил като профилна снимка фотос, на който се вижда как ловува, лови риба, рисува, чете и т.н., то явно този човек обича своето хоби. Радвайте се, защото според едно изследване, мъжете, които имат хоби, са най-верните половинки.

 

Снимка със семейството

Много е трудно да се гради връзка с момче, което е влюбено в майка си, защото вие винаги ще сте жена №2 в живота му. Разбира се, не е нужно да си правите погрешни изводи от една снимка, но си имайте едно на ум.

 

Снимка: sxc.hu

 

Снимка на анимационен герой

Такъв аватар показва наличие на инфантилност. Хубаво е човек да съумее да запази детското в себе си, но трябва в същото време да се развива и като възрастен човек. Не се захващайте с такъв човек, ако имате нужда от рамо, на което да поплачете и нямате нужда да влизате в ролята на негова майка.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия