Demeter Fragrance Library предлагат парфюм с аромат на любимото ви ястие

2014-02-28 11:00:00
Demeter Fragrance Library предлагат парфюм с аромат на любимото ви ястие
Снимка: demeterfragrance.com

Всеки един от нас има свое любимо ястие, на което не може да устой. Онзи неповторим вкус, който ви доставя такова удоволствие, че може да забравите за всичко останало и да се насладите на този момент, в който сетивата ви се намират в рая. Консумирането на любимата храна си е своеобразен ритуал, който разбира се започва с наслаждаване на аромата.

 

 

Миризмата на любимото ястие моментално променя физиономията ви, в мозъка инстинктивно преминават сякаш на лента всичко онези минали моменти, в който се усещали този така обичан вкус и с нетърпения очаквате досега на храната с вашите вкусови рецептори. Всяка една секунда, през която приближавате храната до устата си е неописуемо удоволствие, защото знаете, че най-сетне ще получите това, което истински обичате.

 

Може би цялото това описание ви се вижда силно пресилено, но за Demeter Fragrance Library въобще не така, тъй като те се превърнаха в първата компания, която пусна на пазара толкова богата линия от парфюми с аромат на най-различни ястия. За мнозина това дело в безсмислено, но от компанията са силно убедени, че няма нищо по-хубаво от това да ухаеш на любимото ястие.

 

Едни от най-емблематичните парфюми на серията са тези с аромат на пица, торта, бананово фламбе, бамбук и забележете черен пипер. Като този с пица дори има специално описания, което ви уверява, че чрез него може да си осигурите неповторимият аромат на "доматен сос, моцарела и леко усещане на риган", изкусително нали?

 

Тъй като Demeter Fragrance Library силно вярва в успеха на парфюмите си, не се е ограничила само до тях, а предлага още одеколон за мъже, рол-он за дами и дори душ гел за всички онези, който са превърнали храната в култ и изпитват силната необходимост да ухаят на най-свещеното — любимото ястие.

 

Ние сме малко скептични относно успеха на въпросната продуктова линия, но няма как да отречем, че решението е наистина иновативно, макар и не чак толкова практично. А вие какво мислите, бихте ли си закупили парфюм с аромат на любимата ви храна? 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
VintageMorphine
преди 10 години

С нетърпение очаквам рол онът с аромат на шкембе чорба и душ гел "Синьо сирене".


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия