Тод Харел от 3 Doors Down е бил арестуван

2014-02-23 12:10:00
Тод Харел от 3 Doors Down е бил арестуван
Снимка: 3doorsdown.com

Групата 3 Doors Down е сформирана през 1994 г., а Тод Харел е един от основателите й. Сред известните хитове на бандата са Kryptonite, When I'm Gone и Here Without You, а дебютният им албум The Better Life е 6 пъти платинен на територията на САЩ.

 

 

Противно на успеха в професионален план, личният живот на басиста на бандата върви само надолу. За никого не е тайна, че музиканта има проблеми с наркотиците и алкохола, които му донесоха не малко неприятности.

 

През април 2013 той бе обвинен в убийство, след като предизвика автомобилна катастрофа, отнела човешки живот. Когато Тод е бил задържан и обискиран в полицейското управление, в чорапите му са били открити 8 таблетки ксанакс, 24 таблетки оксикодон и 4 таблетки оксиморфон, което още тогава издаде афинитета на басиста към наркотичните вещества.

 

Тази седмица стана ясно, че битката на музиканта все още не е свършила, тъй като е бил арестуван във вторник в Д'Ибервил, Мисисипи, след като полицията го е открила припаднал в автомобила му в улична пресечка. Местният полицейски началник е заявил:

 

„При пристигането си нашите офицери са осъществили контакт с водача и е имало сигнали, че той е бил в нетрезво състояние. Не знаем какви субстанции е приел към момента. Изпратихме пробите в криминална лаборатория за тестове.”

 

Към музиканта са повдигнати редица обвинения, включително и такива за шофиране в нетрезво състояние, което включва и други субстанции (освен алкохол). Все още не е ясна дата, на която той трябва да се яви в съда. Припомняме, че след предишния инцидент Харел постъпи в клиника за лечение на зависимости, което му помогна в предишното дело. Какво ще се случи сега, предстои да разберем.

 

Надяваме се в най-скоро време борбата му да приключи и да надвие зависимостите си, а до тогава ви поздравяваме с едно от емблематичните песни на групата:


Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия