Досадните навици, които имат 20-годишните момичета

2014-01-30 14:13:00
Досадните навици, които имат 20-годишните момичета
Снимка: Dreamstime

Младите момичета са готини, красиви и интересни, но голяма част от тях имат досадни навици, които наистина побъркват мъжете. Вижте кои са те и се старайте да ги избягвате:

 

Пишат SMS-и, докато карат – всеки знае колко е опасно да се говори по мобилния телефон без handsfree, докато се шофира, какво остава за писането на съобщения. Да, обаче голяма част от жените го правят, без да се притесняват, че това може да доведе до ПТП.

 

Прекаляват със съкращенията – определено заради общуването в интернет има доста абревиатури, които са се наложили, но това не означава ,че трябва да ги ползваш постоянно, особено в разговорния език. Нищо няма да ти стане, ако вместо OMG, напишеш „Боже мой“ или нещо подобно. За къде бързаш и толкова ли те мързи, че трябва изреченията ти да са изпъстрени със съкращения?

 

 

Постват си постоянно неща във Facebook – младите момичета са толкова вманиачени в социалната мрежа, че са online 24/7. Това определено е дразнещо, но още по-дразнещо е, че в последно време повечето девойки станаха много мъдри и стените им във Facebook се осеяни с крилати и поучителни фрази. Когато влязат в дискотеката обаче забравят за всички мъдрости, които са публикували през деня ...

 

Лицемерничат – това, на което мъжете наистина се дразнят, са лицемерието и клюкаренето. Защо ви е да си прекарвате свободното време с момичета, за които постоянно говорите лоши неща? Казвате, че тя е еди-каква си, не харесвате компанията й и т.н., но на другия ден отивате на кафе и започвате да клюкарите. Мъжете не обичат да общуват с жени, които лицемерничат постоянно и обсъждат околните. Ако някой наистина не ви е приятен, не се виждайте с него. Какво печелите, когато обиждате някого, а после излизате с него на кафе? Доза клюки ... Заслужава ли си?

 

Правят ужасни коктейли - младите хора обичат да експериментират. И в това няма нищо лошо. Именно, докато си млад е моментът да правиш всякакви експерименти. Но на повечето жени това не им се получава, когато стане въпрос за коктейли. Неслучайно в интернет има рецепти и хората не си сипват в една чашка всичко каквото имат под ръка. Ако наистина искаш да изненадаш компанията с готини коктейли, разгледай предложенията в интернет. Има голямо разнообразие и все нещо ще ти хареса.

 

Постоянно се оплакват, че са дебели – ако наистина смяташ, че имаш няколко излишни килограма и не е зле да се отървеш от тях – направи го! Какъв е смисълът да се оплакваш, че си напълняла, а след това да изядеш един шоколад и да легнеш на дивана да гледаш филм? Ако искаш да отслабнеш, ще започнеш да ходиш на фитнес и да се храниш здравословно. С мрънкане НЕ се вталява човек и ти много добре го знаеш!

 

Фотографират цялото си ежедневие – от известно време насам е много модерно човек да се отбелязва къде е, с кого и какво прави. Колко от вашите Facebook приятели си качват снимки на нещата, които похапват, на местата, където ходят и т.н.? Но на кого е нужно да правите снимка на парчето пица, което ще изядете? Вместо да се чудите как да привлече вниманието на хората, насладете се на пицата, колата, десерта, кафето ... насладете се на живота си!

 

Снимка: Facebook

 

Забравят да ядат – момичетата често се оправдават, че не хапват редовно, защото не са имали време за това. Как така човек ще забрави да яде? Колкото и да сте заети, винаги трябва да намерите време да хапнете, защото рискувате сериозно да навредите на здравето си.

 

Всеки ден снимат домашния си любимец - много е хубаво да си привързан към животинката у дома, но това не означава, че трябва да й правиш снимки всеки ден и да ги публикуваш във Facebook. Колкото и грубо да звучи котето/кучето ти не се е променило от вчера и не е нужно да го обличаш в различни дрешки и да му слагаш аксесоари, само и само да го снимаш и публикуваш на стената си. Вместо да си губиш времето с това, по-добре го изведи навън /ако е куче/ и му дай възможността да си поиграе със себеподобните. Ако имаш коте, вземи някакви играчки и му отдели малко време за игра.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия