Какво искат мъжете от жените в действителност?

2016-10-23 17:21:00
Какво искат мъжете от жените в действителност?
Снимка: Dreamstime

Когато двама души са заедно, те започват съзнателно или не да се съобразяват един с друг. Разбира се, човек не бива да се променя, когато има връзка, но все пак при нужда трябва да прави някакви компромиси,

 

Мъжете и жените имат своите очаквания към половинката си. Интересен е фактът, че представителите на силния пол искат едни неща, докато жените си мислят, че от тях се искат други. И така се получават глупави разминавания и недоразумения.

 

Вижте какво искат мъжете от жените и какво да правите, за да се радвате на щастлива и пълноценна връзка:

 

Искат самоуверена жена до себе си


Мъжът е този, който трябва да закриля половинката си, но това не означава, че господата искат да бъдат със слаба дама, която е постоянно начумерена, недоволна и не вярва в себе си и своите възможности. Те искат да имат партньорка, която се бори, която има интереси, която има приятели и време за себе си. Никой не харесва зависимите хора. Повечето жени смятат, че мъжете искат те да са постоянно край тях, но истината е, че представителите на силния пол предпочитат половинката им да си има и личен живот, да излиза навън и да води пълноценен и самостоятелен начин на живот. Това, разбира се, не означава, че двама души не бива да имат общи приятели и да излизат заедно, но всеки трябва да намира време и за себе си. За да бъде една връзка стабилна, партньорите първо трябва да бъдат пълноценни личности сами по себе си, а след това трябва да бъдат и пълноценна двойка.

 

 

Искат вярна жена до себе си

 

В днешно време изневярата става все по-нормално нещо. Но как така да нараняваш чувствата на човека, когото обичаш, може да се счита за нещо, което е в реда на нещата? Никой не иска да бъде нараняван и да му изневеряват. Дори мъжете, въпреки че се говори, че те кръшкат повече от представителките на нежния пол. Господата искат жена, която ги обича, уважава и не се заглежда постоянно по други мъже. Това не означава, че трябва да вървите като кон с капаци и да не оценявате красотата на околните /било то женска или мъжка/, но все пак не прекалявайте със заглеждането и забравете за флиртовете, ако наистина държите на човека до себе си.

 

Искат честна жена до себе си

 

Всеки човек обича да общува с честни хора, които не се стремят постоянно да са в изгода. Мъжете искат да бъдат с жена, която знае как да се държи, която не лъже постоянно и която показва любовта си с думи и жестове. Представителите на силния пол с удоволствие биха допуснали в живота си дама, която отговаря честно на въпросите им, която не крие нищо от тях и която не върти интриги по една или друга причина. Общуването е много важно в една връзка. Мъжете търсят жена, която може да говори с околните, без да ги съди, без да ги критикува и без да ги поставя в неудобно положение. Повечето жени смятат, че мъжете не обичат да водят сериозни разговори и се дразнят, когато техните половинки им споделят неща, свързани с личния живот и техните чувства. Истината е, че представителите на силния пол оценяват честността на една жена и се радват, когато тя споделя това, което мисли и чувства.

 

Искат неманипулираща жена до себе си

 

Някои жени са големи интригантки и често манипулират мъжете си, за да бъдат максимално доволни от тяхното поведение. Представителите на силния пол обаче не обичат да отгатват намеци и да вървят по свирката на половинката си. Много е лесно да приписваш вина на човека до себе си, знаейки, че той не е виновен с нищо, но така ти и изгодно. Но защо трябва да играеш мръсно с човека, когото обичаш? Представителките на нежния пол живеят с грешната представа, че мъжете нямат нужда от общуване и единственият начин да получат това, което искат, е с манипулация. Много глупава логика, между другото. Бъдете искрени с човека до себе си, казвайте му истината в очите и се дръжте равнопоставено с него. Ще видите, че тези отношения са много по-ценни и удовлетворяващи от една връзка, изпълнена с манипулация.

 

Искат чувствителна жена до себе си

 

Това не означава, че мъжете харесват представителки на нежния пол, които постоянно плачат и са разстройват от най-малките неща, но господата харесват компанията на състрадателни дами, които умеят да изразяват чувствата си и знаят как да се отнасят с половинката си. Голяма част от жените смятат, че правилния подход в една връзка е да нараняват егото на партньора си, за да няма прекалено високо самочувствие и да не ги изостави. Един мъж ще се чувства много по-обичан, желан и спокоен, когато е сигурен в чувствата на своята любима. Не си мислете, че ще задържите партньора си, когато постоянно подронвате егото му. За да ви бъде верен и да ви обича, той трябва да е сигурен, че и вие изпитвате същото към него, обичате го и го цените като личност.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
fuk.em
преди 11 години

Има ли такива? ): I would be so happy if the answer is - yes! :)

doggy_ivanov
преди 11 години

Точно,кратко и ясно!Определено това е жената!

BloodRunsCold
преди 11 години

Това, което описа, скъпа авторке, не съществува.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия