Без какво не могат да живеят съвременните мъже и жени?

2014-01-14 12:15:00
Без какво не могат да живеят съвременните мъже и жени?
Снимка: Dreamstime

Всеки човек си има своите нужди. Това, от което най-много се нуждаят мъжете и жените в днешно време е чаша чай, верен приятел и бърз интернет.

 

Разбира се, списъкът с необходими неща не спира до тук. Съвременните мъже и жени не могат без театър, телевизия, личен автомобил, отопление, чаша бира или вино, взимане на ежедневен душ и смартфона си.

 

Статистиката показва, че 33% от хората не могат да живеят, без да чуват често от любимите си хора „Обичам те!“, а други 33% не могат да си представят живота без прегръдки и стабилно семейство.

 

В списъка с необходимите неща са намерили място още кафето, шоколадовите изкушения, закуската, излежаване на дивана и дори сълзите. Голяма част от мъжете и жените смятат, че животът не би бил пълноценен, ако не пътуват в чужбина поне веднъж годишно.

 

За жените прегръдките са това, от което се нуждаят най-много, докато мъжете имат нужда да гледат телевизия, вместо да се гушкат. За дамите истинския приятел, шоколадовите изкушения, отоплението и чашата чай са неща, без които не могат, докато господата държат на закуската, наденичките и футбола.

 

40% от мъжете и жените споделили, че докато не са се сдобили със смартфон, не са осъзнавали колко необходим е той и колко трудно биха живели без него в бъдеще. Същото важи и за автомобила и съпруга/съпругата.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия