Red Hot Chili Peppers ще свирят на концерта на Супербоул

2014-01-14 17:23:00
Red Hot Chili Peppers ще свирят на концерта на Супербоул
Снимка: Reuters

Супербоул е финалът на сезона в Националната футболна лига на САЩ. Провежда се всяка година в края на януари или началото на февруари и противопоставя шампиона на Националната футболна конференция и Американската футболна конференция.

 

 

Денят, в който се провежда Супербоул е де факто национален празник в САЩ. Супербоул е едно от най-гледаните предавания в щатите, в световен мащаб е второто най-гледано спортно събитие, като отстъпва единствено на финала на Шампионската лига.

 

Предвид това може да си представите колко много зрители ще отидат да гледат на живо, а да не говорим за хилядите пред телевизионните екрани. Неслучайно полувремето на Супербол е най-скъпото рекламно време, там всяка секунда е милиони. Освен с реклами, организаторите запълват времето и с концерт, който да забавлява зрителите.

 

Тазгодишният финал на Националната футболна лига на САЩ ще се проведе на 2 февруари в Ню Джърси, като по време на почивката е планиран мащабен концерт. На сцената ще се качат любимата на мнозина фенове рок група Red Hot Chili Peppers. Хедлайнер на музикалното събитие ще бъде още Бруно Марс.

 

Red Hot Chili Peppers са на турне в Северна Америка, като на 1 февруари ще участват в шоуто „Big Hello to Brooklyn“ в Ню Йорк. След това групата заминава за концерти във Филипините и Южна Америка, където ще е сред хедлайнерите на фестивала Lollapalooza в Чили и Аржентина, за който ви писахме по-рано.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия