Гаджето на Lady GaGa разби сърцето й

2013-11-04 15:59:00
Гаджето на Lady GaGa разби сърцето й
Снимка: Reuters

Мнозина завиждат на Lady GaGa и живота, който има, но нещата винаги изглеждат по-добре отстрани. Истината е ,че в последно време ексцентричната певица преживя доста неприятности. Последното неприятно нещо, което й се случи, е краят на връзката й с Тейлър Кини. Двамата бяха заедно близо две години, като имаше период от два месеца, през който бяха разделени заради турнето на певицата.

 

Каква е причината Lady GaGa и Тейлър Кини да се разделят?

 

Официалната до този момент информация е, че актьорът е сложил край на връзката им, защото не могъл да издържи на натоварения работен график на певицата. Но дали това е истинската причина или е просто удобно извинение, ще стане ясно в най-скоро време. Факт е, че от известно време Кини редовно казвал на GaGa, че е време да започне да му обръща повече внимание, защото накрая ще остане сама с кариерата си.

 

 

Истината е, че ексцентричната певица работи постоянно. Тя пише песни под душа, а докато спи сънува новите си сценични костюми.

 

Както вече споменахме, последните няколко месеца не бяха никак добри за Lady GaGa. През февруари певицата се подложи на операция на тазобедрената става и отложи няколко концерта от турнето си, а преди седмица почина любимото й куче Алис. Няколко дни по-късно сърцето й бе разбито, след като Тейлър Кини взе решение да прекрати връзката им.

 

Въпреки че певицата понася тежко раздялата, тя решила да не изпада в депресия, а да насочи чувствата и емоциите си в работа. В същото време тайно се надява, че в скоро време ще се види със своя любим и двамата ще успеят да изгладят проблемите си. Дали тяхната раздяла е временна или този път наистина е дошъл краят на любовта им, предстои да разберем.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия