Facebook жирафи

2013-11-04 10:00:00
Facebook жирафи
Снимка: sxc.hu

Случайно или не до там, може би сте забелязали, че най-използваната социална мрежа е залята от жирафи. Вашият най-добър приятел, гаджето и дори брат ви вече са жирафи. Да, всичко това е истина, все повече профили слагат за снимка изображението на иначе симпатичното дълговрато животинче.

 

 

Може би се чудите защо? Не, макар всички да обичаме животните, не природозащитникът в нас, нито пък любителя на цирковото изкуство е продиктувал този избор, а забавно мемe, което обикаля Facebook от няколко дни. То набира все по-голяма сила и популярност и накара много хора да излязат като жирафи вечерта на Хелоуин.

 

Въпросното меме всъщност е една интересна и до известна степен трудна загадка, като залогът,, който трябва да сте готови да поемете, е евентуална смяна на профилната ви снимка. Да, правилно се сещате, всеки, който не отговори на загадката, трябва да се превърне в жираф. Ето и гатанката бъдещи жирафи:

 

Часът е 3 сутринта. Звънецът на вратата звъни и ви събужда. Неочаквани гости. Това са родителите ви, които са дошли да закусят. Разполагате с ягодово сладко, мед, вино, хляб и сирене. Кое ще отворите първо?

 

Ще сменяте ли снимката или самодоволно ще разпратите на приятели с надеждата, че ще си имате нов приятел жираф?

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Ivelina00
преди 10 години

очите, вратата -.-

heartsdesire
преди 10 години

Очите...

mrankoniiii
преди 10 години

Кое ще отворите първо? Вратата -_-

Cloud9
преди 10 години

Това е най-*** нещо,което бях чувала!!!

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия