Джъстин Бийбър пръска пари по стриптийзьорки

2013-10-31 16:47:00
Джъстин Бийбър пръска пари по стриптийзьорки
Снимка: Reuters

Любимецът на тийнейджърите Джъстин Бийбър в последно време прави доста неща, които го излагат пред неговите верни фенове. С всяко свое действие той показва, че все още не е надраснал своите тийнейджърски години и милионите, които печели, го изкарват извън правия път, по който трябва да върви всеки млад мъж.

 

 

Певецът е решил да разпусне в свободното си време в стриптийз клуб, намираш се в Тексас. Вместо обаче да снеме напрежението от себе си, той за пореден път попадна в медийното полезрение.

 

Джъстин Бийбър раздавала щедри бакшиши на стриптийзьорките. В крайна сметка младежът оставил около 10 000 долара в заведението. Момичетата определено били доволни от посещението на певеца. Една от танцьорките се похвалила, че е получила около 7 000 долара от певеца, но въпреки това била разочарована от поведението му. Жената не одобрявала факта, че Бийбър харчи парите си, без да се замисли.

 

Другото, което направило лошо впечатление на стриптийзьорките, било, че певецът постоянно опипвал момичетата и ги питал дали гърдите им са истински.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
BlackEyedPeas
преди 10 години

Или по-скоро на "нея" са й ги раздавали.

shmatarok
преди 10 години

Джъстин Бийбър раздавала щедри бакшиши на стриптийзьоркитe:D :D :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия