Келън Лъц в помощ на бездомните кучета в България

2013-10-31 19:01:00
Келън Лъц в помощ на бездомните кучета в България
Снимка: outnow.ch

Както може би много от вас знаят в България все по-често се снимат филми, които привличат известни актьори. Благоприятният климат, красивата и разнообразна природа и ниските такси за снимане, карат все повече компании да реализират проектите си именно на българска земя. Такава бе историята и на филма "Hercules: The Legend Begins", който успя да ни доведе любимеца на множество женски сърца - Келън Лъц.

 

 

Интересното е обаче, че екипа на филма бе първият, който се заинтересова от нашата столица и проблемите й. Множество са филмите, които се снимат в България, но така и никои не разбира за този факт. Често дори ние самите не можем да познаем обстановката, в надписите не фигурира мястото, където се снима, нито една реплика не издава, че България е замесена. Разбира се няма как да виним хората за техния избор, но не ни пречи да отдадем значимото на тези, които не са безразлични към нас и проблемите ни.

 

Историята, която провокира интересът ни беше подетият проект от екипа на "Hercules: The Legend Begins" в подкрепа на "Анимал Рескю София"/Animal Rescue Sofia, който се изразява в заснемането на клип, който ще се завърти в САЩ, с цел да предизвика повече хора по света да помогнат на организацията да продължи да работи на територията на България. Видеото може да видите тук:

 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия